söndag 20 februari 2011

Seghelg


Allt lugnt, kräkan var bara en liten extrabonus efter slemkräkan, och sen hostade hon mindre och sov faktiskt bättre än på hela veckan.

Det var även det mest obehagligspännande som hände den här helgen, och resten flöt på i lugn och mysig takt.

På lördageftermiddagen fick vi finbesök av Olle och Amanda, och vi insåg att umgänge på hög höjd är det bästa umgänget.

  
Vi slängde alltså upp dom i överslafen på våningssängen och plötsligt förvandlades dom till små ordentliga änglar som lekte fint sida vid sida och verkade inte det minsta grälsugna.


Enda nackdelen var väl att vi fick stå bredvid i en timme och nervöst putta tillbaka dom när lekandet kom för nära kanten, men det fick det vara värt.På kvällen bestämde jag mig för att se min första Melodifestival för i år, och här följer mina tankar kring detta..

1. Hon Marie Serneholm alltså, vilka sjukt snygga ben hon har.

2. Dom där 'förhörsledarna', skulle det vara roligt? Jag fattade inte grejen, skruvade mig i soffan och ursäktade mig för Simon att vi svenskar brukar vara lite roligare än så. 
Sen läste jag Alex Schulmans blogg och då tyckte han att det var roligt, så då blev jag förvirrad. Jag brukar ju alltid tycka lika som honom.. Var det alltså roligt och jag har tappat kollen? Eller känner kanske Alex nån av dom och måste skriva så? Hjälp.


3. Jag har ju tidigare skrivit hur jag oroar mig för att det snart måste vara slut på låtmaterial, och särskilt då melodierna. Texter kan ju i stort sett varieras i oändlighet, men melodierna, dom måste ta slut snart, och vi kommer leva i en musikvärld fyll av covers.
Alltså tyckte jag det var mycket synd att dom slösat bort en ganska bra melodi på Sara Lumholdt som faktiskt sjöng sämre än Pernilla Wiberg.
Men hon var rätt bra på pole, det måste jag ge henne. Några månader till så kanske hon närmar sig min klass.


4. Och det här med att melodierna håller på att ta slut, får mig osökt att tänka på att Eric Saade anklagas för att hans låt är ett Plagiat på en gammal Glenmark-dänga..
Men hallå, give him a break. Det är väl inte så att pojken själv har komponerat låten, och även om han hade gjort det, så hade väl hans föräldrar inte ens träffats när 'Kall som is' låg på listorna.Idag fortsatte mitt spektakulära liv, sånahär spännande aktiviteter hade vi för oss idag..

Justdet. Vi fikade.


Come back imorgon for more rafflande real life action.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ja, det enda som Sara Lumholdt imponerade med var just pole-dansen! Gjorde att jag blev lite sugen på att testa och bli lika grym som dig! ;-D

Men tror inte vi har några klasser i detta lilla mini-samhälle på 35.000 invånare... :-(

A sa...

Håller med om Lumholdt. Pinsamt dålig sång.
Tack för krya-hälsning. Ja, du vet ju hur det känns... :)