söndag 13 februari 2011

Överraskningshelg i bilder


Lördagförmiddagen bjöd på en fin överraskning när syrrans man aka Lias Stora Kärlek kom förbi på en fika och vinterposing.


 Sen visade det sig att Simon fått ett romantiskt ryck och drog iväg mig och Lia på en spontan hotellnatt för att fira Alla Hjärtans Dag.Han förklarade fint att Lia ju också är hans Valentine och han absolut vill ha med henne också, men jag misstänker att det var en finare omskrivning för att han inte fått tag på barnvakt med så kort varsel. Men det gjorde inget, det var sjukt mysigt ändå.


Valentinesmiddag på Hotell Clarion. Rekommenderas verkligen, särskilt den där satta ekologiska 3-rättersmenyn.


 Gissa vad som fick mig att välja just den?


Här försöker jag få Lia att förstå att man alltid måste ta ett 'Tvillingspökena i The Shining' - kort när man är på hotell. Men Lia tycker att Jack Nicholson är en gubbe och förstod inte alls det roliga. Nöjda frukostätare med bra utsikt över tunnelbanespåret och Lia rapporterade glatt och högt till alla gäster varje gång ett tåg passerade. 


 Men trots fantastisk mat, massor med hissar med knappar att trycka på, hur mycket iPad hon ville och tidigare nämnda utsikt, verkar Lia resonera att borta bra men hemma bäst, så efter frukost kunde hon inte fort nog komma tillbaka till rummet för att packa och åka hem.


Nöjd hemmaälskare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken bra pappa Lia har. DLGBs ma och pa gav alla hjärtanspresenter till varandra. Bara.

Jempa sa...

Fast det följdes av ett barskt 'Tro inte att detta kommer att bli en vana nu!'

:)