tisdag 12 april 2011

Annars då?


Jo vi fortsätter göra ingenting tillsammans.


 Fast ibland går vi till sandlådan då det äntligen börjar bli säsong. Jag ler, fotograferar och försöker att inte tänka på alla katter som förmodligen använder samma ställe som toalett. Lalalaaaa..


Dom delade ut lite kontorsstolar som annars skulle slängas och jag tänkte varför inte. Dom är sjukt bekväma och toppkvalitét.
Tyvärr insåg jag först när jag kom hem hur ful den var och hur illa den passade hemma...


..men då var det försent. Simon har redan slagit fast att det är den absolut bekvämaste stol han suttit i, och den har nu uppgraderats från kontorsstol till vardagsrumsfåtölj. Han kommer nog även dra med den till köksbordet vid måltider, och kanske sova i den. Fail.


Jajustja. Trotset fortsätter med oförminskad styrka.

Det var allt tror jag.

7 kommentarer:

Jessica sa...

Bild 1) Fint att se att min dyrbara tid (tid som gick åt medan jag väntade på att du skulle blogga alltså) åtminstone gick till nånting värt det (att du och Lia gjort ingenting tillsammans alltså)

Bild 2)Du och Amanda är som gjorda för varandra

Bild 3 och 4) Ett ord: Orutinerat!

Bild 5) Vad nu? Funkade inte mitt väl beprövade knep med att vänta ut henne? :( Jag glömde kanske den lilla detaljen att man kan få stå och glo i omgångar tills.. trotsåldern är över.. Men det kanske åtminstone blivit liite bättre? Hon kanske har bytt fläck att kasta sig på iaf? (griper efter halmstrån)

Västgötskan sa...

Ha ha! Det lät som fullt tillräckligt. Trotsig sambo (angående stolen) och trotsigt barn. Rätt åt dem med lite kattskit, eller..(?) ;-D
Du kanske kan få gubben att gräva lite i sandlådan också..?

A sa...

Härligt med kontorsstol i v-rummet! :D
Eller...

Tänker bara på Anders & Måns show på tv, när de bla testade hur långt man kan rulla på sin kontorsstol (på jobbet) innan det blir konstigt.
Inom rummet? Helt ok! Ut i korridoren? Till printerrummet? Till personalmatsalen?
Tveksamt!

Jempa sa...

Jessica: Lustigt, jag tyckte att det stod C´s namn på en av dom andra stolarna.. ;)
Och tricket kanske skulle funka, men det tar alldeles för lång tid..

Västergötskan: Det har du fan rätt i! Två trotsare hemma! Stackars mig..

A: Och det värsta är att vi kommer rulla tillbaka den till sin rätta plats i början, men sen kommer vi sakta men säkert vänja oss, och folk som hälsar på oss kommer tycka vi är lite cp som har en kontorsstol i vardagsrummet :(

Anonym sa...

Ngt positivt med kontorsstol i vardagsrummet: S har tröja på sig i den! :D

Tip: om man kör kontorsstolsrace från plan 7 på Parkaden [P-huset på Regeringsgatan] blir det inte mycket kvar av den...

Amanda sa...

Stolen: fyfan! vi hade två typ identiska såna, jag och christian. lyckades pimpa bort den till nån stackars sate. bästa bortpimpningen nånsin. hata fula möbler!

och ja, chockerande att se en ickenakenbild på simon!

Trotset och sandlådetankarna: word up. fan vad fint att ha någon att dela ångesten med. Älskar att vi har samma problem med den där himla broken recordgrejen de sysslar med nuförtiden, så förbannat tjatigt!

Jempa sa...

Anledningen till tröjbärandet var nog för att den kom rätt från kontoret och kändes inte riktigt som hans än.. Ge det några veckor så åker den nog av.