lördag 9 april 2011

När man kan ha roligare en lördagkväll.


Lia vaknade febrig och hostig så de få planer vi hade fick ställas in.

Emlig
Men hon har haft en jäkligt spännande dag ändå..

Första Kinderägget ever.

Och allteftersom dagen blev äldre blev min hals rödare och min kropp krypigare, så jag tvingade ut Simon på en drink med en kompis eftersom jag inte orkade vara en god fru utan vill sitta och glo, läsa gamla blogginlägg (April -09 var fan min primetime) och kanske skriva ett nytt om lusten föll på.

Nu känns detta extra viktigt eftersom detta kan bli mitt sista inlägg. Det började nämligen klia på min mage för en stund sen, och när jag lyfte på tröjan såg jag detta..


Jag har ingen aning om vad det är (dessa är alltså ej att förväxlas med de myggbett på benen jag berättade om. Det här är något annat.), allt jag kan konstatera är att något allvarligt är i görningen, för jag fick liknande utslag på båda knäna för bara några dagar sen. Det gick över efter lite kortisoninsmörjning, men var ändå så pass dramatiskt så jag inte orkade skriva om det.

Men nu tar jag alltså bladet från munnen och erkänner, min sista stund är förmodligen kommen. Så jag sitter här, slökollar Spacecowboys och inväntar döden.

8 kommentarer:

Hanna sa...

LOPPOR!!

Jempa sa...

Jag tror inte det.. Jag blev loppbiten en gång i Thailand och det kliade i flera veckor, revs upp, blödde och jag har fortfarande ärr.

Myggbetten kändes precis som myggbett och är på väg att ge med sig, medan dessa utslag blossar upp på olika ställen och försvinner sen några timmar senare.

Jag röstar på AidsEbola.

A sa...

Böldpest?

Jempa sa...

Kan vara, jag utesluter ingenting just nu.

Jessica sa...

nässelutslag ju. har du tagit en allergitablett?

Jempa sa...

Det har försvunnit nu igen.. Varför får man nässelutslag? :(

Jag är inte allergisk mot något, vad jag vet iallafall..

Jessica sa...

kan finnas olika anledningar, men de är iaf en allergisk reaktion, ofta vet man inte vad som orsakat dem. har du använt mandelolja? solat magen eller exponerat huden för pollen? nickel?

Amanda sa...

Jag röstar på sandlådeaids.