fredag 15 april 2011

Tåg och ögoninflammation.


Förkylningen något bättre, så idag solade jag på balkongen, men fick även ägna mig åt något som det faktiskt finns en förklaring till varför jag ser lidande ut..

 
Just det, en ordentlig städning.

Då vi haft städerska ganska länge var jag ganska ringrostig, men Simon har gett tydliga hintar om att om jag inte blir miljonär snart, så kommer vi inte kunna unna oss den lyxen när vi flyttar till vår nya lägenhet.

Så om nån har några miljoner att ge bort, vore jag väldigt tacksam.


När jag sen hämtade Lia på dagis var hennes ögon svullna och variga, så jag antar att hon dragit på sig en ögoninflammation igen.

Det hindrade oss dock inte från att kolla lite tåg med Amanda och Olle..


..och våra förhoppningar att dom nån gång kanske ska bli ihop ändå, väcktes till liv en aning..Nu har hon dock somnat, så jag tar mig ett glas vin och slökollar 'Vägen Ut'. Det är min långfilmsdebut och såklart lite speciell för mig. 

 Jag tror att det där är jag.

Jag syns i flera sekunder, nominerades till 'Bästa statist som inte syns i Svensk Långfilm' men fick se mig slagen av en 82-årig tant som skymtade förbi även i 'Göta Kanal' och 'Reine och Mimmi i fjällen', så hennes erfarenhet var nog avgörande.


Ha en fin helg hörni.


3 kommentarer:

A sa...

Weeehooo! Höll mig vaken hela filmen. Ok, jag nickade till några gånger.
Krya på dig!

Amanda sa...

Wow, det måste ha varit så himla värt alla timmar på teaterutbildningen? ;)

/sten i glashus från tjejen som har varit statist på vänner och fiender istället för att gå i skolan. typ alls.

Amanda sa...

ps, igen, FINASTE BILDERNA!!! dör! tack för igår! olle sa så fina saker på väg hem och han var så glad över "liajackan". :)