tisdag 14 juni 2011

Apropå dna och rumpnissar och sånt..


Min mamma skulle lika gärna ha kunnat heta Parton i efternamn, medan jag själv begåvades med två cornflakes innanför tröjan som jag sen tonåren kämpat tappert med och tagit hjälp av diverse vadderade eller gelefyllda bh:ar för att fixa fram en någorlunda kvinnlig siluett.

Men om ett par år är det slut med sånt, då jag tack vare en otäck gen som ger alltför många i min släkt bröstcancer, kommer att få göra en operation där allt plockas ut och ersätts med silikon.

Så då måste man ju passa på lite. Göra dom lite större, lite rundare och fastare. Slippa kuddar i bh;n och kanske till och med våga använda en axelbandslös bikini nån gång! Svindlande tanke.

Jag och Amanda diskuterade form och storlek en gång, och kom fram till att Vildvittrorna hade rätt schyssta lökar. Ganska små, men fina i formen..


Fast skulle jag komma till rådgivningen, dragandes med en bild på nån slags örnmänniska, skulle jag kanske remitteras till en helt annan läkare, så jag får nog tänka om där.

Alternativ två är Sasha Bingham i Californication. Kolla klippet nedan och bli avundsjuka, för det är ju precis den reaktionen man vill ha om man skulle få för sig att lyfta på tröjan in public..Eller nånstans mitt emellan kanske. Jag får försöka painta ihop nåt.


5 kommentarer:

A sa...

Otäckt med genen, men tur att det går att göra något åt!
Klart du ska passa på att göra ett par skitsnygga, när du får bestämma själv. :)

Elisabeth sa...

det känns lite konstigt att se det där klippet och tänka "alltså...det där är yngsta dottern från tv-serien The Nanny". haha

Jempa sa...

A: Jamen precis!

Elisabeth: Fast det är är inte hon.. Hon som är från Nanny spelar Mia (Madeline Zima) och den här tjejen är skådisen som ska spela henne i filmen. Dom visar dock båda brösten i serien..
Förvirrande, men jag hoppas du fattar vad jag menar :)

Amanda sa...

Kan inte sluta tänka på hennes fantastiska soon-to-be-hängiga-tant-tuttar.

Och vildvittretuttarna alltså. Undrar om det är de som har förstört en så totalt? Det är ju liksom det ouppnåeliga idealet.

Jempa sa...

Ja och då syns dom ju inte ens deras totala perfektion på den suddiga bilden. Måste nästan hyra Ronja-filmen och drömma mig bort lite..