söndag 19 juni 2011

Lekdejter, fest och regn.


Den här helgrapporten kommer mest bestå av lördagen, då det regnar idag, Simon och Lia är ute på äventyr, jag är småbakis och har inget intresse av några som helst äventyr. Förutom att kanske gå och handla med ett nästan tomt konto, eller tvätta en fintvätt.

Men igår sken solen iallafall ibland, och då gjorde vi det här:

Eller ja, i början sken den inte. Då gick vi till bästa biblioteket i Solna där Lia lekte loss med en annan elefantentusiast.

Sen hade vi lekdejt med vår gamla granne och hennes barn. Vi fick i den här nya lekparken en tydlig påminnelse om att vi bor i AIK-land.
Lia såg först förvirrad ut, så jag förklarade att i Hockey hejar vi på Brynäs, i fotboll hejar vi bara på Svenska landslaget, men annars bryr vi oss mest om fighting,.


 Simon skippade själva lekdejten, men dök glatt upp när det vankades fikapaus.

Efter det var det dags för ännu en lekdejt med Amanda och Olle, men vid det här laget var Lia så trött så hon ville mest ligga och klämma på sin egen tutte.


Sen var det ajöss med familjelivet ett tag, eftersom Rookiemom var både gräsänka och barnfri, så vi tänkte fira det med en utekväll och sleepover hos henne. 


Rosédrink till före, Resorb till efter. 


Efter lite uteservering där jag inte tog några bilder av nån anledning, hamnade vi av en slump på en hemmafest, där Rookiemom gjorde sin absolut läskigaste The Grudge-feja, men även om jag bara skulle se rädd ut så ser ju jag klart läskigast ut. Konstigt.


 
På festen var även en tvättäkta schlagerstjärna (kommer ni ihåg hom som var med för två år sen och sjöng på grekiska?)
Jag ville ju såklart gärna köra en duett, men fick väl scenskräck och anledningen mitt deltagande i den här filmsnutten är istället mycket oklar..Nåväl, hon sjunger jäkligt fint iallafall. Och är snygg och trevlig. En sån man vill hata, men inte kan.FylleNattKäk.

 Sen fick jag gå och lägga mig i deras arbetsrum. Jag minns inte riktigt varför jag fotade detta, men jag misstänker att jag fick ångest för att jag inte på långa vägar är såhär organiserad.


Sen började jag fota mig själv istället när jag kände mig sådär härligt fjortisaktig och solen höll på att gå upp utanför fönstret.

I morse. Walk of shame in the rain.
Nästan rim.

6 kommentarer:

Didrik Sahlin Rönnbäck sa...

Nu kan jag se vart huvudvärken kommer ifrån....

hahhaa

programmeraren sa...

Walk of shame? Du och Simon är ju typ gifta, då shame-walkar man ju inte.. ..men det är ju trevligt att ni har ett väl fungerande sexliv, och att du så gärna delar med dig:)..

Jempa sa...

Meeen, jag hade ju sovit hos en kompis och gick hem i samma kläder som kvällen innan. Så då blir det ju som en Walk of shame.

programmeraren sa...

Okej, du WoS:ade, men bara pytte!

A sa...

Du nickade fint och medhållande i filmen. :D

Anonym sa...

Oki, W som i walk men så mkt shame utan att ligga tycler jag inte är befogat :P

[WoS-graden hade kunna ökas något utförd i kvällssminkning men du lånade faktiskt remover...] :PPP