måndag 27 juni 2011

Om man bara får feber sådär från ingenstans....antar jag att det är ok om man ligger och kollar tv i en lurvig One Piece, trots att det är bastuvärme både inne och ute.

Apropå One Piece.. Jag har fan sett dom i flera affärer nu, men det kommer ju aldrig att bli modernt på riktigt. Väl?

Bara för att nån konstig designer blev inspererad av ett par vuxna som sa 'Fan, en sån där vill ju jag ha!' lite på skoj när dom såg en bebis i myspyjamas, så menade dom ju inte det på riktigt.

Så mark my words, dom där kommer vi garva fett åt om några år och skaka på huvudet åt det där 2010-talet.. Kom ihåg var ni hörde det först. Nu ska jag starta en modeblogg.


(Vaddå? Sa ni att ni garvar redan? Jaha.. Okejdå, jag kan ju inte vara först med precis allt.)


9 kommentarer:

Anonym sa...

Men om man heter Lia och är 3 så kommer man undan med en Onepiece, speciellt om den har fötter... gully!

Västgötskan sa...

Jag kan bara hålla med. Eller rättare sagt; visst, jag hade kunnat tänka mig att traska runt i en sån där hemma istället för mysbrallor!
Men VARFÖR går människor omkring med det ute bland folk!? :-O

A sa...

Aldrig ute bland folk, men jag funderar på en till vintern och ha hemma i soffan på kvällarna. Men ringer det på dörren får någon annan öppna!

programmeraren sa...

Jag har sett en sån live - på stan - och nu säger du säkert att han hade fått betalt.. ..och kanske hade han det! Men det spelar ingen roll, det stod ju ONE PIECE på den i typstnitt typ 1000px.. ..men hur som helst, jag har sett det live, och det kan du aldrig ta ifrån mig!!!

Jempa sa...

Rookiemom: Jag minns att hönspappan yttrade just dom där 'Fan, en sån där vill ju jag ha!'-orden, så lite är nog hans fel.. ;)

Västergötskan: Nej jag vet. Då kan man ju lika gärna dra på sig en clowndräkt och knata omkring.

A: Lätt, men jag undrar även hur man ska göra om man ska gå på toaletten? Asjobbigt ju.

Programmeraren: Ånej, varför var dom tvungna att förtydliga att det var en OnePiece..?

Sabine sa...

Det är populärt bland kidsen. Min dotter vill ha en. Är det ok undrar jag? Man kan köpa dem i vanliga sportaffärer och på Gina tricot!

Jempa sa...

Sabine: Det beror på hur hon ska använda den känner jag.. Vi såg en i McDonaldskön och det såg så jävla fel ut. En tjej i pyjamas på McDonalds liksom.
Men bara hemma är det ju ok.

Elisabeth sa...

haha, ja kommer lätt att skratta åt det. härrom månaden såg jag en tjej i kiosken (nu vet ju inte du vilken jäkla kiosk jag snackar om, men du har väl varit i ett par i dina dar så du vet väl hur en sån brukar se ut)
såg jag nån tonnistjej med en one piece och crocs. man bah "DAGENS UNGDOM, VAD ÄR DET SOM HÄNDER???"

fast jag skulle vilja ha en sån i stil som Lia har, i flannel, att chilla i kalla vinterdagar hemma....då ingen annan kan se en...eller att ha när man ska på maskerad och temat är "det fulaste du har i din garderob".
och så vill jag helt ärligt ha en Japans kigurimi....men de är ju något sötare än vanliga one pieces (och skulle ju funka bra i mitt framtida yrke som förskolelärare :) ) http://www.animalcostumesshop.co.uk/kigurumi-adult-15-c.asp
(haha, att det står adult i adressen får det att låta som nån snusk-fetish-grej)

Jempa sa...

Elisabeth: Tack för länken, måste ha!