torsdag 23 juni 2011

Bilder från igår och idag.


Förväntansfulla konserthestar på väg till Foo Fighters. Mannen till höger lyckligt ovetandes om mina planer på att byta ut honom under kvällen.


 Det var ganska safe to say att Foo Fighters har blivit lite större sen vi såg dom på Hovet för fem år sedan..


 Den gången var det inga större problem att komma rätt nära scenen, men nu var det hopplöst tjockt så vi hamnade mitt i, såg litegrann ibland, men hörde desto mer och det var sjukt bra ändå.
Solen sken, Dave var på ett strålande humör och det blev till och med ett sånt där ståpäls-moment när hela publiken fortsatte sjunga 'Best of you' - melodin efter att dom själva spelat klart, och bara fick stå på scenen och vänta tills vi hummat klart. Mycket fint.

 Tack min kamera med bra zoom så jag - förutom via storbildsskärmarna - fick se att han iallafall stod där.
Men som ni förstår blev det ju rätt svårt att bli ihop, med det där avståndet. Synd.Idag jobbades det som vanligt och sen en fika med kungligheten Lia..


..innan vi hann med en liten lekdejt med fin-Sigge där Pingu stod för mycket av underhållningen.


Under konsterten filmade jag ju såklart en massa snuttar som jag inte har någon aning om vad jag ska göra med, och som ingen är intresserad av att se, så då får det ju bli så att jag slänger upp en här, så får ni kolla om ni vill. Men förmodligen inte.
 Glad midsommar på er!

4 kommentarer:

programmeraren sa...

Jag tittade på din film.. ..bara så du vet det. Den hade allt; action, drama, spänning, våld, kärlek, drömmar som skapades, krossades men sedan ändå blommade ut! Lätt en 8,2 på imdb!

Jempa sa...

Oh, vad hette den?

"Without a soundtrack.."-Hanna sa...

Nu är det ju lite sent påtänkt, men jag gick längs med sidorna och kom längst fram på stört, flera gånger (så det var mig han hånglade med senare under kvällen. Han, Taylor Hawkins och Simon Neil.. Vilken kväll..)

Jempa sa...

Hanna: You slut! ;D