måndag 13 juni 2011

DNA


När jag kollar på den där bilden på Lia från gårdagens inlägg oroar jag mig lite..Jag menar kolla den där perfekta lilla näsan!

Det är ju alltså bra att hon har en perfekt näsa, men jag kan inte låta bli att undra om den inte kommer att dra iväg åt någon håll snart. Fel håll.

Min näsa har ni ju sett. Potatisrund och uppåt med en klar Rumpnisse-touch, och även om Lias näsa går lite uppåt, så har hon ändå inte min ännu eftersom jag såg ut som en griskulting redan i vid ett mycket tidigt stadium.

Sen har vi Simon, som är livrädd om sina RayBans han hittade i en liten butik på en sidogata på Hawaii, eftersom han endast lyckats hitta ETT par solglasögon som passar honom, eftersom näsryggen liksom går ihop med pannan och inte har den där böjen inåt som vi normala människor har.

Så med två näsfreaks till föräldrar har jag ju svårt att tänka mig att den kommer fortsätta vara sådär nätt och välformad särskilt länge till.

Frågan är bara vilken som är att föredra..

Min.. 


eller Simons.

Herregud, det är bara att hoppas på att hon får en hell of a personality.

5 kommentarer:

Miss T sa...

Alltså, HAHAHA!
Det är så ofta som jag skrattar rakt ut när jag läser din blogg, Jennie.

Sara sa...

Ett inlägg i sann Jempa-anda! Underbart!

Västgötskan sa...

Hi hi! Oroa dig inte Jempa; Hon kanske har fått en blandning. En mjukare av din nästipp? :-D

PS. För övrigt inga fel på din eller din karls näsa! Däremot är de inte snygga på er dotter (inte i photo-shop i alla fall). ;-)

"Without a soundtrack.."-Hanna sa...

HAHAHAHA!

Amanda sa...

HA!

om inte annat kan vi tvångsavla henne med Olle. Bollen och räkan liksom. Era näsor plus min tyska variant.

Och så Olles hell of a personality. ;)