torsdag 16 juni 2011

Riskerar livet och glömmer viktiga saker. Igen.


Dagen spenderades i Örebro. Jag hamnade på övervåningen i tåget och kände mig mycket lyxig med min latte och min utsikt. 


Det var en händelserik resa. Jag hittade bland annat min Identical Nose Twin!
Herregud, skulle vi ha fått barn hade de små liven fått passa sig i juletider.


En gång var jag ihop med en kille som fick en liten roll i 'Vänner & Fiender' i deras sista säsong. Han spelade en elaking som bara ville bli kändis och hångla med den där rödhåriga, och alltid när dom zoomade in den där husfasaden så visste jag att det skulle bli en scen med honom. Jäklar vad spännande det var.
Så, nu fick jag det sagt också.


Från övervåningen såg man även alla villor mycket tydligare och jag drömde mig genast bort till kaffe på altanen och lyckliga barn på studsmattor.
Hus alltså, man skulle ha't.Framme i Örebro. Sveriges Compton.
Tur att jag är streetsmart.


Väl framme på kontoret tänkte jag bara kolla fejan lite snabbt innan jag körde igång, och satte genast fantasikaffet i halsen..

Notera hur jag kallt jag tackar och låtsas att jag inte alls hade glömt.
På vägen hem plockade jag snabbt åt mig en romantisk bröllopsdagspresent som plåster på såren.. Jag har hört att han dricker sitt eget kiss och sånt. Fint.

Vi bestämde oss för att gå ut och käka på kvällen, men först hann jag med en snabb aw i Solna Centrum med Amanda, där vi fick oväntat sällskap..

'Herregud, ska man inte kunna ta ett enkelt glas vin utan att behöva trakasseras av ett gäng mimare'Sen drog vi och käkade middag på Clarion Hotel där vi även firade Alla Hjärtans Dag, eftersom jag längtade efter den här...

Nejmenhej. Skitsamma att jag kommer att få stå och trycka i vassen i sommar. I must have you.


3 kommentarer:

A sa...

Mimare är obehagliga - och supertrista. Att någon kan välja att hålla på med det övergår mitt förstånd. Och vilka går och tittar på dem? :O
Vilken tur förresten, att Fejjan finns så du fick en påminnelse. :D

Västgötskan sa...

Ha ha! Du får skylla på "mamma-hjärna" (eller att du försökte hålla dig vid liv i Ö-bro och inte hade tid att komma ihåg annat)! ;-D

programmeraren sa...

Mimare och clowner.. ..i Barcelona också. Gillar det INTE!