onsdag 22 juni 2011

Tre allvarliga problem.


1. Foo Fighters spelar på Stadion ikväll, och även om jag ska gå, så har jag fortfarande inte kommit på nån bra plan hur jag ska kunna smita iväg och smyg-gifta mig med Dave.

2. Trots att bajs-smhi har lovat hyfsat soligt så kommer det likfan skurar då och då. Mina chanser att få Dave på fall kommer ju minska betydligt om jag ser ut som en dränkt tvättbjörn. Och då jag inte har opererat mig än så funkar ju inte en vit t-shirt utan bh heller. Fan.

3. Men nu till det värsta! Min iPhone har ställt in sig på Voice Control och jag får inte bort det! Jag har gått igenom alla Settings-menyer men hittar inget. 
Nu pausar den spotify om en motorcykel kör förbi, hoppar förbi 18 låtar om jag passerar en byggarbetsplats, och ringer upp min gamla kollega AC när jag hostar. Så om jag inte lyckas fixa till detta till den extremt högljudda konserten kan ni nog alla vänta er ett samtal ikväll. Hjälp för bövelen! 


4 kommentarer:

Mats sa...

Voice Control for the iPod app is always on, but for better security you can prevent
voice dialing when iPhone is locked.
Prevent voice dialing when iPhone is locked: In Settings, choose General > Passcode
Lock and turn Voice Dial off. Unlock iPhone to use voice dialing.

Enligt itunes, hittade inget bättre lite snabbt. Ha en bra konsert!

Jempa sa...

Tack, ska testa!

Potatishäxan sa...

Sjukt störigt. Hoppas du får bort det. Min började alltid spela från musikspelaren när jag avslutade samtal. Höll på att bli galen och tog bort all musik från telefonen till slut. Som tur är drar den inte igång Spotify istället. Hoppas FF var bra!

programmeraren sa...

Ja, jag och Jake känner varandra way back.. När han tittar förbi brukar vi ta oss en löptur.. ..bättre det än att dricka öl och bli fånig, skulle inte kunna hålla tillbaka mina känslor för honom då! Det var förresten han som fick mig att börja fota seriöst, han hjälpte mig välja ut kamera och objektiv "Way Back When"..

I övrigt så är det inte hörlurarna som fuckar upp iPhonen, det klarar iPhonen så bra själv. Apple gör medvetet så att icke-brandade tillbehör inte fungerar. Köp en Samsung Galaxy S2 istället. Den kan du faktiskt konfigurera upp som du vill, och hörlurarna fungerar hör och häpna till dem, och du behöver inte köpa ett par brandade för 500:-..