söndag 12 juni 2011

Återhämtningshelg


Den här helgen ägnades helt åt den dära ungen som jag är så kär i...Så det drogs och badades på lördagen..Och idag blev det Skansen..

En öm stund mellan getbarn och människobarn.


Sen ville hon hänga med någar samer i deras... kåta (är det verkligen så dom heter, eller var det hela tiden nåt slags skämt?)


 Med oss hade vi några snygga människor, som på grund av sina djupa och jämna solbrännor, inte får vara med mer än såhär.


(På lördagkvällen såg vi även Water For Elephants, mest för att Robert Pattison var med såklart, även om Simon trodde att det var cirkusdjuren jag var intresserad av. Men jag fick besviken erkänna för mig själv att old Rob är fan bara bra som vampyr, annars är han en ganska halvtrist skådis. Fan.)

Men badande, Skansen och Robert har ni ju hört om till leda redan, så då skryter jag lite istället.

Min turistsida var nämligen feature på en amerikans sida vid namn coolsiteoftheday.com för några dagar sen! Såhär fint såg det ut..

 Detta ledde till att även en serbisk nyhetssida skrev om den..


Så om någon kan serbiska får ni gärna hjälpa mig med översättningen. Hoppas det står nåt bra.

6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Ja, det heter faktiskt kåta, tro det eller ej... ;-)

Eller som någon sa i "Nitti leaks" härom veckan, när Mona Sahlin var med i någon svensk film: "Det hettade till i kåtan"... Ha ha! :-D

Anonym sa...

Jamen detsamma! Översta bilden ser hon ju galet stor ut!

Jenny sa...

OT: svar på tal?!:

http://www.unt.se/blogg/blogg.aspx?blogg=986548

Jempa sa...

Jenny: Tack för tipset, jag har svarat.

Amanda sa...

Hallå!!!! Jag har glömt att berätta!!!

Kalle sa en fin sak häromdagen. Att hans teaterkollegor håller på och sätta ihop en bra reklam-showcase för VS. Så de har samlat lite bra reklam för teateruppsättningen som de hittat på nätet. Däribland din blogg. :) (alltså, det blogginlägg du skrev om när vi var där)

Så de har alltså visat upp din blogg för viktigt Stadsteaterfolk! FATTA vad du kommer få ligga med Leo nu! Halvägs inne! Även om det är en lååååång halv väg kvar. Men ändå. Du får hoppas att han har en lång snopp. Typ.

Jempa sa...

Amanda: Men shit, hade jag vetat det hade jag ju brett på mycket mer.. ;)