tisdag 11 oktober 2011

Det där livet.


I en tid av separation, höst, lägenhetsstrul, baciller, dålig ekonomi och mest skit helt enkelt, kändes det igår helt surrealistiskt när en gammal fartygskompis taggade sig själv i ett foto jag lade upp för flera år sen, och kommentarerna som sen följde.


Att jag faktiskt en gång levt ett liv när jag visserligen jobbade hårt, men var glad hela tiden, festade med fantastiska människor varje kväll, spenderade min lediga tid solandes på däck, shoppandes i Key west, simmandes med delfiner i Mexico, bungeejumpandes i Costa Rica och klättrandes i vattenfall på Jamaica.

Och även om jag inte förväntar mig att mitt liv nånsin kommer att bli precis så igen, så vore det trevligt om det iallafall skulle kunna bli lika sorglöst.

En dag så, det bestämde jag nu, ska jag vara precis lika glad och bekymmersfri som jag var på den där bilden, och då jäklar ska det firas.5 kommentarer:

Lexi sa...

Du kommer att "hitta hem" igen!
Upp med hakan jempa! Du har en underbar dotter och vänner som håller dig kär!

Lexi sa...

Du kommer att "hitta hem" igen!
Upp med hakan jempa! Du har en underbar dotter och vänner som håller dig kär!

Anonym sa...

Jamendetsåklart. Även om det inte känns så just nu [men kanske på fredag...?]
/Kaninterelateramenduvetvarjagfinns.

Anonym sa...

Du vet att du kommer dit, även om det inte känns så nu! Och även om du är en bit bort, känns det okej. Då jag vet att du har underbara vänner som finns där för dig. Vi ses imorgon, älskar dig. Kram / syster

Västgötskan sa...

Jag tror alla längtar efter ett bekymmerslöst liv ibland!
Men kanske framför allt när man har det jobbigt och "söker sig själv" (igen).

Säger som ovan, du kommer hitta rätt igen. Tålamod.
Kram!