söndag 2 oktober 2011

Sista dagarna på min lilla bonusledighet.


Imorgon börjar jag jobba igen efter fyra veckors slappande.

Fast så mycket slappande blev det ju inte, då ett försök till lägenhetsförsäljning genomfördes och ett beslut om separation togs. Men jag misströstar inte, utan är istället sjukt tacksam för att jag fick vara ledig under en av de mest psykiskt påfrestande perioderna av mitt liv.

Här är lite bilder från helgen:

Alltså har vi inte haft en fantastisk höst hittills? Här sitter jag och solar på balkongen, den 1a oktober. Och om ni undrar över det märkliga ljuset så försökte jag helt enkelt snygga till bilden lite eftersom den var långt ifrån fördelaktig.
Men det gick inte.


Ok en fördel med att börja jobba igen är att jag kommer sluta med mina varmkorv + latte-luncher. Orka laga mat när man är själv liksom.


I fredags var det aw på kontoret.


 Finfina och lite överförfriskade kollegor.


I hissen på väg till en efterfest, och jag måste fråga Zandra hur man höjer ögonbrynen utan att rynka pannan. Är det botox, eller bara det faktum att hon är yngre än mig..


På efterfesten röktes det pipa och spelades gitarr som vanligt.


Innan hemgång blev det nattmat på Burger King, och jag tror det är i just det här tillfället som Sara hotar med att säga upp kontakten med mig, eftersom jag har spridit ett rykte på kontoret att hon innan hon fick barn hade perfekta bröst, som en vildvittra fast större, och nu tjatar alla kollegor, både manliga och kvinnliga, att få se bilder på detta fenomen och är även intresserade av att prata om hur dom är nu. Hon får inte en lugn stund kan man säga.
Men då tyckte jag hon var lite känslig. Har man innan barn haft bröst som en vildvittra fast större får man ju räkna med att det blir viss uppståndelse.Det fina vädret fortsatte på lördagen. Då blev det såklart fika ute och Lia hade dammsugar-premiär. Den snorgröna bakelsen avfärdades dock snart som äcklig trots att hon ser jäkligt entusiastisk ut just här.


På eftermiddagen tog vi en picnic på vårt favorit-tågspanarställe, och det kändes verkligen som att sommaren drog sin sista suck. Idag är det molnigt och kyligare.


Så hejdårå sommaren 2011. Du har varit.. speciell.

6 kommentarer:

Drottning M sa...

du har en award hos mig!!

Sabine sa...

Kraaam

Nästa aw får ni ringa mig. Jag vill vara med!

Sabine sa...

Kraaam

Nästa aw får ni ringa mig. Jag vill vara med!

Jempa sa...

Drottning M: Nejmen det måste vara fel, jag har ju 18.000 läsare minst! ;)

Sabine: Det ska jag absolut göra. Vi har ganska ofta aw nu för vi kör till självkostnadspris så Tradden behöver inte stå för kalaset varje gång. :)

A sa...

Måste byta arbetsplats, känner jag! Alldeles för få överförfriskade kollegor och piprökning här. Vet inte om det förekommer några vildvittrebröst heller, men det är jag mindre intresserad av. :D

Jempa sa...

A: Ja det är fan vad som håller en uppe om man känner sig less ibland. Inget klår bra arbetskollegor.