tisdag 18 oktober 2011

Nä nu slutar vi grina och kollar på lite bilder från de senaste dagarna istället.


Den lyckan när man kommer på att man ju fick sju kassar barnkläder från sin syrra för typ två år sen när Lia fortfarande var bebis och det kändes som en hel evighet innan nåt skulle passa, nu plötsligt passar.
Iallafall ungefär hälften medan hälften får vänta, och jag kommer typ inte behöva köpa några nya kläder till Lia på sisådär en 3 år om jag inte vill.

Det har hängts på sunkiga ställen med billig öl (den som känner igen inredningen och alltså platsen, är wt!!) med heta tjejor där det diskuterats spökbesök och julkorvssnoppar.


Jag har träffat några killar som tar vardagsedge till en helt ny level.

Och en gammal blek vän har kommit på besök.

 Jag har även fått lite bilder från Lia och Simons resa till Grekland. Där sovs det siesta såklart, i en ny sån där overall med fötter som man kan köpa till lite större barn där och fortsätta få låtsas att dom är bebisar. Hurra för det.


 Schysst väder har dom också.


Men det har ju vi också. Om man gillar grått kallt duggregn med vind som vänder paraplyet ut och in. Härligt.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att dom äntligen kommer till användning! :) Och inte bara samlar damm! /syster

Västgötskan sa...

För det första: Julkorvsnoppar???
För det andra: Snälla, söta Jempa. Gå och kolla upp ditt finger, om du inte redan har gjort det. Jag blir ju orolig ju! :-P

Jempa sa...

Västgötskan: Om du tänker efter lite så kan du nog tänka dig hur en julkorvssnopp ser ut. Det är inte vackert. ;)

Och ang fingret så är det tydligen hyfsat vanligt. Det är varmare vantar som gäller, men jag måste önska mig ett par 'iphone'-vantar så jag inte måste ta av mig dom hela tiden. :)