onsdag 5 oktober 2011

Nu är ni sådär fina igen..

Så fina så jag får lite tjuthaka.


Sen tänkte jag att jag skulle googla tjuthaka och se om jag kunde illustrera detta med passande bild, och tänk er lyckan när den första bilden man får upp faktiskt är på min fina Amanda, som här visar upp en nästintill perfekt tjuthaka:


Såhär ser jag alltså ut när jag läser era kommentarer, fast med blondare hår och ingen Olle modell mindre i famnen.Det fanns ingen på mig, men resten av tjuthake-bilderna som kommer upp är från min blogg. Betyder det att jag är den enda som har läst alla Bert-böcker?

5 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Jag har läst alla Bertböcker.

Jempa sa...

Och ändå har du aldrig skrivit uttrycket? Eller har jag bara missat det?

Potatishäxan sa...

Nej, men det är ditt nu. Först Berts nu Jempas. Jag rör det ej.

Kommer du ihåg när Lill-Erik blev skitglad för att han fått hår på pungen men det visade sig bara vara ludd från kalsongerna? HAHAHA

Amanda sa...

åh, nu får jag tjuthaka IGEN!!!

extra fint är att den där bilden är från Arlanda, tagen första sekunden av mitt första möte med Olles lilla adopterade kusin, som kom inspringande mot oss med världens största leende på läpparna. Kanske det mest efterlängtade barnet någonsin. Så ja, det är en tjuthaka av rang.

och jag får tjuthaka nästan alltid när jag tänker på oss och våra fina ungar förresten, fyfan vad vi har gjort den vänskapen bra!

Jempa sa...

Potatishäxan: Jaaa! Och när dom skulle cykla, men han mamma var tvungen att lägga en mjuk handduk på sadeln för han fick skavsår i rumpan!

Amanda: Ja dom bilderna får även jag tjuthaka av, trots att jag träffat väldigt få av de inblandade. Så fruktansvärt fint.