söndag 5 februari 2012

Annat som hänt i helgen.


I fredags körde vi som sagt lite aw, men de flesta verkade vara lite trötta på varandra efter Åre och valde att åka hem, så det var mest det gamla vanliga tappra 'alltid kvar till sist'-gänget som hängde och sjöng.


En av mina favvisar Jocke hade kommit tillbaka från en lång semester så jag passade på att intensivhänga lite, fast även om det ser ut som att jag här försöker få med honom till kopiatorrummet så är det inte sånt vi pratar om, utan vi diskuterar dykning eftersom vi nu båda är certifierade Open Water Divers.
I mitt fall tog jag ju dock mitt cert för typ 15 år sen, och efter det har jag inte andats nån form av gas från tuber förutom på förlossningen och på den där julfesten när vi hittade en man-size heliumtub och jag drog i mig så mycket så jag ett tag oroade mig om jag skulle få prata som en smurf resten av livet.
Men ändå.


 Mina stördfina kollegor.
Men ungefär efter det här tog jag tag i Sara och påminde henne om att vi faktiskt skulle åka hem i hyfsad tid, eftersom jag märkte hur det höll på att gå överstyr, och vi hade tänkt ta ut barnen på lite mer pulkaäventyr dagen efter.
Jag fick med henne förvånandsvärt lätt, och allt gick bra tills jag på väg mot taxin som bekant fick ett mess från en annan aw där det desperat behövdes tjejer.
Jag sa bestämt nej, men då lockades det med kakelugnar i varje rum samt Fireballs. Och lättövertalade och svaga som vi är..


 
 ..så satt vi snart i ett rum med kakelugn och smuttade på kaneldrinkar.
Eftersom kontoret tillhör en ny cool spelsajt som jag ju kan passa på att länka till, har ni här förklaringen till Saras lätt besatta min. Speldjävulen flög nämligen i henne ganska omgående och hon var inte kontaktbar på väldigt lång stund.
Sen blev vi jättefulla och av pulkaäventyret blev inget. Men vafan, det var ju ändå för kallt säger vi.


Idag har det inte hänt något mer spännande än Taekwondo, och jag vet att ni förmodligen är less på att se bilder på Lia i Gi, men jag kan inte sluta. Hon är ju förjäkla näpen.


1 kommentar:

Slackermorsa sa...

Man kan aldrig få nog av barn i gi!
[Däremot blir de små barnen större och då är de bara söta om de är bra...]
/Stagemom.