torsdag 16 februari 2012

Mer jämmer och elände.


Idag på den femte feberdagen nöjde sig Lia inte med att vara allmänt varm och hostig, nu slängde hon sig även på golvet och skrek att hon hade ont i magen.

Då släppte vi allt och drog till helvetet på jorden, aka barnakuten.

Så efter två timmar i ett kalt väntrum utan något annat att göra än att lyssna på gråtande barn och reta sig på hur många som skiter i att ta på sig skoskydd trots tydliga skyltar, blev vårt nummer äntligen uppropat.

 Att pilla etiketten från en Loka var iofs rätt kul i en minut.


Bara för att få betala 120 kr, förlora sin sittplats och sen behöva stå i ungefär en timme till, bärandes på en Lia som nu fattat att hon ska till doktorn igen och är hysterisk.


Diagnosen blev troligt RS-virus, det är därför skiten aldrig går över. Jag hatar vintern.(Vet ni vad mer jag ogillar? Det är när jag gör något jag själv tycker är ganska skojigt - som att klippa in excorsisten i den där bilden från vårdcentralen i förra inlägget - och ingen annan verkar tycka det är roligt. Men då skrattar jag väl lite åt mitt eget skämt istället. Haha.)3 kommentarer:

Jenny sa...

Du vet ju att det är för att du är så förbannat skicklig med bildredigeringen så ingen inser att du fipplat med fotona...

Potatishäxan sa...

Jag hatar också vintern. Innerligt av hela mitt hjärta. Den kan fara åt helvete eller ännu längre bort.

Jempa sa...

Jenny: Jaaa, så måste det vara! Konstigt dock isåfall att ingen reagerade att Max Von Sydow kom till Solna Vårdcentral.

Potatishäxan: Men snart är det mars! :) //Försökervarapositiv75