måndag 6 februari 2012

Mobil eufori.


Idag kom det äntligen, och flera dagar tidigare än förväntat. Sms;t som meddelar att min iphone är lagad och finns att hämta i butik.

Och det visade sig att den varit så fucked up så den var inte ens lagad utan jag fick en sprillans ny. Den lyckan.

Detta firades genom chokladbollar och latte samt lekhörnelek i Solna Centrum tillsammans med Sara och Sigge, och jag fotade allt med min nya iphone för att visa hur lyckliga vi var.

Sen gick jag och Lia hem och tog bilder på oss själva där vi gjorde roliga miner och som sendan skulle förcoolas genom Plastic bullet, och jag filmade Lia när hon introducerades för Loreens 'Euphoria' eftersom jag planerar att det ska bli hennes nya favoritlåt. Blir jag tvingad att lyssna på Popular en gång till kommer jag nämligen att ta livet av mig.

Så allt var mycket härligt. En stund.

Sen skulle jag i med telefonen i datorn, och genast började det jävlas, jag har fått resetta flera gånger och alla bilder jag tog idag är spårlöst borta.

Den verkar dock fungera, men plötsligt drabbades jag ändå av ett försenat Stockholmssyndrom och längtade plötsligt tillbaka till min skämmiga lånemobil, som visserligen var ful och töntig, men enkel och förståelig.

Men men, jag vänjer mig väl.


//AmishAgain75

9 kommentarer:

JohaN sa...

Här har sonen gått från Saade till Sean Banan. Tro mig, jag föredrar Saade framför Bananen alla dagar i veckan. Jag hoppas verkligen att Bananen bara blir en fluga, bananfluga.
För övrigt så var Loreens "Euphoria" överlägset bäst.

Potatishäxan sa...

Grattis till nya iphonen, hoppas den slutar krångla!

A sa...

Kanske bilderna finns på iCloud?! Fast fråga mig inte hur det funkar...
JohaN: det är väl kul att få skaka rumpa! Hahaha!

Jempa sa...

JohaN: Jag beklagar.

Potatishäxan: Tack! :)

A: Exakt, fattar inte iCloud heller..

Elisabeth sa...

När jag var och handla igår hörde jag en mamma och en son prata franska med varandra (hon kallade honom "chéri" och jag tyckte det lät himla fint).
Men så hörde jag honom säga "sean banan" och "dingdingding".
tyckte bara et var så himla gulligt...enda positiva (So far) med den låten.

JohaN sa...

Man kan logga in på iCloud, https://www.icloud.com/.
Sen är väl frågan om du har den funktionen aktiverad i telefonen.

JohaN sa...

Å andra sidan så loggade jag in där nu men fann inga bilder. Det vette fan var i sajberrymden de befinner sig.

Jempa sa...

Nej jag tycker inte riktigt om iCloud, jag vill inte att alla mina bilder ska samlas i nåt stort moln.. (Förstår inte = tycker inte om.)

Anonym sa...

Om man ställt in iCloud till att synca dina bilder så kan du hitta de i "bildströmmen" i ca 30 dagar, sen raderas de.. De ligger alltid (såvida inte telefonen pajar) kvar i telefonen eller i datorn om man flyttar de ifrån bildströmmen till biblioteket... De stannar således inte för alltid i bildströmmen/molnet.. Av utrymmesskäl så kan inte Apple spara alla kort ;)