söndag 19 februari 2012

Resten av en mycket ynklig helg i ovanligt få bilder.


Eftersom jag igår var mer bakis än någon annan människa på hela jorden någonsin varit, passade det alldeles utmärkt att Amanda och Olle kom förbi, gav mig lite mat, och lät mig vara patient under hela doktorsleken.

 Kvällen blev en sleepover med superenkel barnläggning, följt av trivsamt skvaller, första och bästa Twilight i bakgrunden, ett glas rött till Amanda och Pepsi Max till mig eftersom jag ALDRIG SKA DRICKA IGEN. 
Grejen med översovningar börjar kännas så mysigt och hemtrevligt så vi fick båda något drömmande i blicken när vi tänkte på att bli mamma-sambos, då det här med att bo ensam börjar kännas ganska gjort.
(Ok jag vet att det bara har gått typ fyra månader. Men, jag saknar någon att se serier med. Det blir inte att jag kollar ensam utan jag vill dela det med någon. Jag har redan tappat Dexter och Desperate Housewives, är på god väg att tappa Californication och tänkt om jag tappar True Blood!? Ni förstår mitt dilemma.)


En del av helgen har gått åt att identifiera mystiska märken och skador som uppkom under oklara former under fredagkvällen, som började så jäkla kul och slutade i nån märklig dimma.


På lördagnatten hade jag alltså behövt en riktigt god sömn för att få vara mig själv idag, men då Lias hosta vägrar ge med sig, och hon portionerar ut attackerna med ca 15 minuters mellanrum, helst så nära mitt öra som möjligt, var jag vaken mest hela natten. Så lite jobb, några ärenden och en fika med fina familjen var det vettigaste jag fick gjort även idag.
Men för en såpass porös spillra av sitt forna jag, var det ändå inte så illa pinkat.

3 kommentarer:

Linda sa...

Mysigt med mammasambos:) Hör av dig om du behöver sällis, själv knäpper jag inte ens på min tv- vilket so far är otroligt befriande:)

Det är så skönt att se att du fixar detta själv, och att vara mer bakis än någonsin hör till!! Men att säga att du aldrig mer skall dricka, är bara lögn ;)

Anonym sa...

Ha HA! Märket! :D

Humlan sa...

hehe Aldrig dricka mer.. Ok. Vi får se hur det går. Jag har inte lyckats hålla mer än att jag lovar mig själv det varje gång. En trygg rutin i o för sig.

Känner igen mig i det där att bo själv. Det är helt enkelt tråkigt att ligga själv i soffan o glo på tv. Oc jag har ändå Vargen. Men man vänjer sig o det kan till o med va rätt nice ibland.

Kram!