lördag 4 februari 2012

Mello med en snart 4-åring.


Jag är ju faktiskt döpt efter en Schlagerlåt. Lasse Berghagens 'Jennie, Jennie' som vann tävlingen det år jag föddes.

Detta placerar ju mig automatiskt jäkligt långt ner på coolhetslistan, och jag är förevigt lite förknippad med detta spektakel, som ju faktiskt ändå var jäkligt speciellt när man var barn och typ grät av lycka när Herreys vann. Inte jag alltså. Andra.


Nåväl, nu när Lia börjar bli lite till åren tyckte jag det var dags att duka upp chips och vindruvor och försöka myskolla på den första deltävlingen.Hon inledde tävlingen med hyfsat intresse, och kommenterade/betygsatte samtliga deltagare.

1. Sean Banan - 'Han har en banan' (Det är bara att hoppas att hon kommer att se ut som Marie Serneholt när hon blir stor, eftersom det finns risk att hon kommer att behöva leva på sitt utseende.) 

2. Nånting med Dot - 'Dom kanske kan spela Popular?' (Nej det gjorde dom inte)

3. Moniker - 'Jag vill inte höra den här sången.' (Bra smak ibland iallafall. Den var inte bra.)


4. Aphrodite - 'Den är en fin sång!'


Ja jäklar, där blev det drag på ungen.

Dead by April - 'Det var han först.' (Oklart vad det betydde)

Marie Serneholt - 'Hon har fina kläder' (Igen, bara att hoppas att hon kommer att se ut som Marie när hon blir stor, om det kommer att bli glittrande kroppsstrumpa så fort det vankas fest.)

Torsten Flink - 'Han har brunt hår, han kanske ska sjunga Popular.' (Alltså har ni läst Heroine av Unni Drougge? Har man gjort det mår man bara jäkligt dåligt av att se Torsten som är lite baserad på honom och hans mycket ofräscha knarkande.)När min favorit - och något oväntat sådan eftersom jag inte alls är en danstjej - Loreen till sist äntrade scenen hade Lia gett upp och börjat komponera sina egna låtar om hästar som bor hemma.Lagom till resultaten var vi ganska trötta, Lia för att det var past bedtime, och jag eftersom jag var lite småbakis efter en aw på fredagkvällen som vi skulle åka hem tidigt ifrån, men istället hamnade på en annan aw och blev jättefulla och ganska odrägliga. Mer om det imorgon.

5 kommentarer:

Hanky sa...

Jag älskade Loreen's dänga! Och jag gillar inte heller tiscotans egentligen.
Torsten är alltid obehaglig btw. Men jag gillade ändå hans låt. Det var som en dålig Thåström-låt. Haha! Alla andra bidrag kunde ju dra åt helvete. Fy!

Västgötskan sa...

Åh, vad jag hade velat höra Thorsten Flink sjunga "popular"... Ha ha ha! :-D

Elisabeth sa...

Jag älskade också Loreen och är inte alls mycket för sån musik annars heller. Förvånar mig inte om hon vinner hela skiten. (kommer det säkert komma nån som slår ner som en käftsmäll för den är så bra)

Suzan sa...

Hahaha "Han har en banan"

Jempa sa...

Hanky: Alltså Loreen. Jag tänker på den hela tiden. Och jag är kär i henne tror jag.

Västgötskan: Ja det hade fan varit något.

Elisabeth: Hon vinner allt, och då vinner vi allt. Shit vad jag bryr mig plötsligt.

Suzan: Hej! :)