onsdag 25 mars 2009

Safety first

Jag har tidigare berättat om min lätt sjukliga pedanthet när jag väntar besök, och hur jag försökte råda bot på det.

Det har faktiskt blivit lite bättre, men besök eller inte besök så är den en sak jag inte klarar av, och det är när det ligger liksom..småprylar utspridda i lägenheten.

Små pappersbitar, hopknycklade kvitton, mynt och annat får mig att bli galen och hota Simon med skilsmässa om han inte plockar upp eller slänger på momangen.

När Lia nu har börjat krypa och stoppa fingrarna i allt hon ser, har det uppkommit en ny terror. Dessa jävla kontaktskydd.

Jag laddar min mobil i en kontakt högt upp på väggen, men Simon brukar använda den på bilden nedan. Så måste han lägga det där fula lilla skyddet på golvet intill, och jag kan inte slänga det eller lägga undan det, för då glömmer han att stoppa tillbaks det.


Det här behöver jag alltså titta på var och varannan dag. En liten plastbit som ligger och skräpar på golvet. Bra träning, men mycket lidande.

Lia har aldrig innan ens varit direkt intresserad av kontakter, men sen de där skydden äntrade vårat hem, verkar hon nu ha vigt sitt pytte-liv till att komma underfund med hur man får loss dom.

Skulle hon lyckas får hon också gärna berätta för mig hur man gör..

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hmm, poängen med skydden (i alla fall varianten som vi har) är ju att man kan stoppa i t.ex. laddaren med skyddet kvar. Då behöver man inte plocka ut det varje gång man ska stoppa in en sladd.

Jempa sa...

Å, såna har inte jag sett. Var har ni köpt dom?

Jenny sa...

Säkerhetsbutiken på Fleminggatan. Den ligger i samma lokaler som Babyproffse, tror jag det är, Mkt smarta!