onsdag 8 september 2010

Nä nu över till något trevligare..


..nämligen tuttar.

Jag har ju tidigare berättat om hur Lia och min vän Amandas son Olle har haft lite svårigheter att komma överens.

Men på senare månader har dett gått bättre, och jag anar att det beror på att dom insett att dom har ett gemensamt intresse.

Båda två har varit besatt av tuttar och klämmande av dessa ända sen de föddes. Något som i början var gulligt och mysigt, men efter ett tag mest blev irriterande. De har ju i regel mest intresserat sig för sina mammors, men även andras har ibland gått bra, till dessas skräckblandade förvåning.


Lia har ju även som bekant använt sina egna när inget bättre funnits till hands.


Så när Olle nu fyllde två för ett par veckor sedan och jag såg att man kan köpa stressbollar i form av kvinnobröst kunde jag inte låta bli.

Här nedan ser ni första mötet, och den sanna lyckan i hans ansikte går inte att ta miste på.
Bäst jag köper en till Lia också, så kanske jag får ha mina egna ifred sen.

8 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Underbart, du vet precis hur man lyser upp min kväll!!!

Amanda sa...

okej, jag var tvungen att kolla ändå, fastän jag inte har något ljud på datorn.

och jag vill bara passa på att ge mig själv en klapp på axeln för att snart få en sosstant på hembesök. ÅNEJ! Barnet uppmuntras till tuttlek OCH åker vagn tillsammans med en livsfarlig (förvisso fisjummen) mugg med kaffe! Nu ska blodet flyta, osv osv!

ps det slog mig igår att jag inte barnsäkrar det allra minsta hemma, har aldrig gjort. vad skönt att ha ett barn som verkligen enbart är intresserad av tuttar och tåg.

A sa...

Den perfekta presenten!

stina sa...

Sann kärlek!

Elisabeth sa...

haha, jag dör!!!
hoppas nu bara inte att det blir så där att om han leker med den hela livet. Och sen när han blir äldre, och får vara med en tjej för första gången, och klämma på brösten och den inte gör så där "blopp!"att han blir besviken.

Jempa sa...

Elisabeth: Haha, ja det har du fan rätt i. Vilket antiklimax det kommer bli för honom..

Sabine sa...

Jättekul present!

Jag har funderat på det där om man uppmuntrar till tuttlek, min son är ju fortfarande rätt sugen på tuttar och han fyller snart 7, gör man dem en otjänst eller låter man dem leka av sig?

Vi försöker att nu bara vara noga med att lära dem att alla bestämmer om sin egen kropp. Att man bara får röra andras kroppar om man frågar först. Sen i övrigt vara så odramatiska som möjligt men ibland är det omöjligt med sonen som kan garva i en kvart bara åt ett könsord typ... Älskart!

Jempa sa...

Sabine: Olle får helt enkelt vara en del av ett experiment. Din son hade aldrig nån löstutte, så vi får se hur Olle kommer vara vid sju.

Tuttgalen eller tuttuttråkad :)