söndag 9 januari 2011

Lite från helgen

På lördagen var det dags för lite födelsedagshäng hos fina Sara. Tyvärr har hon inte flyttat till Solna än, så det var en lång resa dit, men det var det värt..

Lia hittade en ny kärlek i Saras sambo Chris. Men då hon inte var säker på vad han hette, valde hon att kalla honom 'Pingooo' efter sin favvopingvin, och det hoppas jag han förstår är en fet komplimang. (Och om någon uppmärksam läsare reagerar på att Sara har solglasögon inomhus, så kan jag meddela att det har hon inte på riktigt. Jag är bara rädd att hon ska bli förgrymmad om hon inser att jag lagt ut en bild där hon blundar.)

Plötsligt, mitt upp i mitt fotograferande hände något enormt. Lia sa att hon ville sitta på bilden, och levererade sen sin första medvetna fotopose, någonsin. Jag blev så till mig så bilden blev helt suddig, och hon måste träna lite på ansiktsuttrycket, det medger jag, men annars. Seger!


Senare på kvällen och många brödpinnar senare började hon kalla honom 'Quiz' istället. Nära nog, och matchade varandra fint gjorde dom också.


Innan hemgång läste vi lite saga, och jag lade snabbt till Saras syrra på min 'Folk jag aldrig ska fotograferas intill för jag ser tjock och konstig ut då' - lista.


 Men ingen kväll hos Sara blir ju komplett utan kattjakt, och en Lia som tror att katten gillar henne lika mycket som hon gillar katten. Hon har fel.


Men jag hann bara hem så pajade min mage igen, och nu imorse ringde jag äntligen Vårdguiden i vredesmod, som nu misstänker salmonella eller någon annan obehaglig bakterie som vägrar lämna mig ifred. Svar fås imorgon hoppas jag.

3 kommentarer:

Sabine sa...

Din stackare, krya på dig!
Stor kram

Potatishäxan sa...

Men du, hoppas du blir av med eländet din stackare!! Salmonella är i inte att leka med om man har otur! Kram!!

A sa...

Hoppas det inte är salmonella utan bara något extra envist' men "vanligt", magsjukevirus. Krya på dig!