måndag 1 mars 2010

Aldrig nöjd


Som jag har längtat efter dessa plusgrader!

Men då tänkte jag inte på att all snö ju inte bara kommer att försvinna. Nej, den förvandlas bara till brunt äckligt vatten, bildar vättern-pölar där man vinglar fram med sina icke-impregnerade skor, och får lägenheten att lukta blöt hund. Trots att man inte har nån hund.

Sen deppade jag ihop totalt när jag tänkte på att det ju ska bli minus på onsdag igen, och då kommer allt vatten att frysa, skapa blixthalka och jag kommer ramla och bryta lårbenshalsen.

Men ändå nånstans väcktes vårkänslorna. Så vad gör man när man drabbas av depp kombinerat med lite vårlycka?

Man ruinerar sig på vårkläder till Lia såklart!

Oftast glömmer jag bort min egen arbetsplats när jag ska köpa kläder till henne, men den här gången kom jag ihåg den. Och tappade kontrollen totalt.

Men tänker man på att jag fick två par jeans, tre par trikåbyxor, åtta topar, en tunika, två velourbyxor och en klänning för ca en femhundring inklusive frakt, är det ändå nästan som hittat.

Helt ny tunika för 21 kr. Ja tack.

Heja gamla Tradden..

4 kommentarer:

Västergötskan sa...

Ja, det blir ENORMA sjöar överallt! Kass, men jag håller med. Våren ska komma. Någon gång måste vi stå ut med vattenmassorna, varför inte börja redan nu... :-P

Anonym sa...

Jag kan aldrig köpa BARA en sak på Tradden. 100grejer eller inget är det som gäller.
Köpte ett par Replay jeans till migsjälv idag för 21kr!!!!! Och lite andra grejer till ungarna...

/Sabine

A sa...

Det är väl inte NÄSTAN som hittat. Det ÄR som hittat! :)

Har aldrig sålt/köpt på Tradera. Har kommit så långt att jag skaffat konto, fotat grejer men sen tar det stopp.
Bara jag tänker på att jag ska packa saker och posta så blir det så jobbigt. :D

Amanda sa...

Men ÄNTLIGEN!! Duktigt Jempa, snart kommer även du handla självlysande skelettstrumpor i barnstorlek till dig själv lite bara för att.

Eller göra som min bästa E, hämndbuda på auktioner som straff för att hon blev överbjuden i en annan, haha! (obs, snälla barn, så får man inte göra, bud är bindande osv osv!)