onsdag 10 mars 2010

Humor- och äckeltidningen Aftonbladet


Aftonbladet har de senaste dagarna bjudit på en riktig show, som bara måste kommenteras..


Vilken utbildad journalist tyckte på fullaste allvar, att ringa och fråga Peter Settman vad han tyckte om att Anna Anka sagt 'pöka', var ett hett scoop?
Klart det är lite synd om Lars Vilks som jagas av en galen trailer trash-kvinna med övernoppade ögonbryn. Men sätter karln sig på allvar i en garderob, beväpnad med en yxa, för att invänta sin baneman? Lars har nog sett lite för mycket skräckfilm..Det där födelsemärket. Det förföljer mig överallt. Jag kan inte sluta tänka på det. Hur det känns liksom, mjukt men ändå hårt. Jag får tvångstankar att jag skulle träffa den där kvinnan, hon vänder sig om och nuddar mig med det där mjuka hornet. Bara tanken får mig att vilja slita av mig skinnet och bränna det.

Och jag kan heller inte låta bli att undra om hon någonsin har petat ut ögat på ett hångel?

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

det där jävla hornet. jag vill känna på det. men kan föreställa mig att jag då bah skulle: *röra vid* och sen vråla: "UUUUÄÄÄÄÄÄÄGGGGWWWWWHHHHAAAAAAAAAAA"
och få sånna enorma rysningar över hela kroppen att jag skulle krypa ihop på marken, först i fosterställning och sen forma enboll av kroppen.

Jempa sa...

...och rulla iväg in i en vägg och dö, eftersom man inte skulle vilja leva mer efter att ha känt på det.

Amanda sa...

men tack IGEN för att du gör mina kvällar så jävla obehagliga!

Jag ska aldrig mer läsa din dumma mardrömsblogg. Jag ska i fortsättningen sätta mig som en liten hob i en väldigt liten dörröppning och vänta med en yxa i högsta hugg på lämpligt offer. Okejtackbrahej.

Sara sa...

Hornet! Så jävla obehagligt! Jag kan inte heller sluta tänka på det. Så fort jag blundar så ser jag det. USCH!

A sa...

Läste två tredjedelar av inlägget och log...men sen måste jag nästan kräkas...
FY FAN vad äckligt! Ryser och vill skrubba hjärnan ren från bilden! Urk!
I samma klass som han "träd-mannen" (kräks lite till) som hade någon slags vårtor på hela händerna så att de såg ut som trädstammar. Bllllllllllllurrrrrk!