lördag 27 mars 2010

Mästerfotografen går på burleskafton


Så var det alltså dags för att gå och kolla Knickerkittens med Amandas fantastiska borde-vara-ståuppkomiker-syster Magdalena i spetsen.

Det tog dock ett tag innan showen kom igång så vi spenderade tiden att dricka vin och kolla in folk som lagt håret, klistrat på lösögonfransarna och klätt sig i 50-talskläder. Lite som att vara på en maskerad, fast en väldigt charmig sådan.

Jag såg i vanligt ordning väldigt burlesk ut i min Vero Moda-klänning.


Det blev som vanligt en del fotograferande, och här är nog de två bilder jag är mest nöjd med.

Sara posar fint

Även systrarnas mamma var där för att premiärkolla sin ena dotter på scen. Deras mamma är mycket speciell. Hon är nämligen den enda människan i världen med två ansikten. Detta kom dock väl till pass under kvällen om hon tyckte det blev lite jobbigt. Då kunde hon blunda med det ena.

Sen var det showtime, och jag insåg snart att det inte var läge att göra ett gästinhopp på scenen. Jag kommer nämligen aldrig lyckas göra helikoptern med mina pressade lingon på en bräda.

Stilstudie i tutt-helikoptern

Det spelar ingen roll att dom påstår att det är enklare ju mindre man har. Det tror jag inte på, så jag lämnar det till dom som kan..

Grande finale


Tre tjejer varav två tydligen ändå kände sig som vinnare

Tack för en - som vanligt - mycket underhållande show och en fantastiskt trevlig kväll!


7 kommentarer:

Amanda sa...

Ååååh vilka fina idolbilder på både katterna och vår lilla trio! (var tog A vägen egentligen???) Tänk att det nu faktiskt existerar en (EN!) bild där vi alla tre ser ut som i verkligheten. Otroligt!

Och mammas dubbelansikte. WOW!

Västgötskan sa...

För mig som bor i liten stad, så måst jag bara fråga; Vad är detta för show?? Årlig? Underhållande..? Eh... ;-D

Amanda sa...

@Västgötskan: Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag trodde de flesta visste vad burlesk var. En gammal fin underhållningsform med lite naket, mycket humor och massa glamour helt enkelt. Helt vanliga kvinnor som gör en förjäkla bra grej.

Kolla den här för lite mer info:

http://www.youtube.com/watch?v=wDqUikHOuI8

Jempa sa...

..Vill även tillägga att Knicker Kittens har tävlat i Las Vegas med denna show, så man kan definitivt kalla det underhållning :)

Själv skulle jag kanske inte heller någonsin ha kommit iväg på detta om inte en av mina bästa vänners syster var med, men nu är jag otroligt glad att jag introducerats in i den burleska världen, som verkligen är lite av en annan värld.

Slackermorsa sa...

Är faktiskt lite besviken, inte en rad om den läskiga burleskstalkern... [väntar med spänning på uppdatering av Leffebloggen istället].

Jempa sa...

Hade ingen bild på stalkertjejen, och jag kan för mitt liv inte förstå varför jag inte tog en.. :(

Amanda sa...

ha! just ja, det var ju sara som tog bilden på the pink psychoflesh. herreminjävlagud.

och ja, A, det kommer ett inlägg, var så säker! måste bara bearbeta det fruktansvärda lite först. ja alltså inte burleskflickorna utan aspiranten..;)