torsdag 18 mars 2010

Jack and Jempa


Det stod i tidningen för nån dag sen att James Cameron funderar på att släppa lös Titanic på biograferna igen, den här gången i 3D.

Vi undrade på jobbet om han kanske tänker överraska oss med ett annat slut den här gången, och kom fram till tre lämpliga nya sätt att avsluta denna annars så sorgliga historia.

1. Fartyget kraschar precis som förut, men tack vare Växthuseffekten har isberget blivit så poröst så dom glider oskadda förbi och halkar som värst runt lite i snösörjan. Sen åker dom vidare mot New York och lever lyckliga i alla sina dagar.2. Det blir ingen krasch alls, utan James Cameron själv känner för att bli hjälte, dyker upp från ingenstans, knuffar undan den värdelösa sjömannen som inte kan styra som folk, och räddar alla från en säker undergång. Återigen glider som sen vidare mot New York och lever lyckliga i alla sina dagar.3. Mitt förslag var dock att dom kraschar och sjunker som vanligt, men just när Rose, den svikaren, har släppt taget om Jack och låter honom sjunka mot botten, så tar fiolerna nya tag, Jack öppnar ögonen och simmar med förnyad kraft mot ytan.
Väl uppe träffar han på mig, och inser att vi nog har mer gemensamt, så vi knuffar av tjockis-Rose från den där träplankan, sätter oss där och hånglar en stund innan en livbåt plockar upp oss och tar oss till New York där vi lever lyckliga i alla våra dagar.

Här kommer jag alltså simmande i bakgrunden, redo att breaka up turturduvorna. Om det inte framgick.

Jag röstar på nummer tre. Det skulle nog bli en succé. (Och jaaa, jag vet att Kate Winslet inte är fet utan vacker, men tjockis är ett roligt ord.)

7 kommentarer:

A sa...

Jag kommer definitivt gå och se Titanic igen om tjockis-Rose åker i plurret. :D

Anonym sa...

hhahaha, du är galen!
-Jack, byt tjockis-Rose mot Snygg-Jenny!
/Sabine

Västgötskan sa...

Bra att du la till den sista meningen. Tyckte inlägget var skitroligt, tills du kallade min kvinnliga förebild för tjock!

Tur för dig där... ;-D

Mats sa...

Att du sa tjockis tyckte jag var extra roligt eftersom det såklart var en ordvits.
Isberget som låg bakom all olycka bestod ju av tjock-is

Jempa sa...

Just det Mats, PRECIS så tänkte jag.. ;D

Tess i Sala sa...

Hahaahaha, underbart!

Amanda sa...

haha, snygg räddning av mats där! det lustiga är att folk verkligen tyckte att hon var fet. hon är ju faktiskt ashet. OCH FETTO! Nä. Oj. Ehrm det jag egentligen mest ville säga var att FAN vad bra du är. På Paint och kanske mest på att underhålla. Hurra!