söndag 7 mars 2010

Buhuuu...


När jag ser bilder som denna kan jag få en lätt panikattack..


Jag menar, titta vad STOR hon är!!

Fan, om bara några år kommer hon att börja skämmas för mig, inte vilja kramas mer, sno alkohol från mig och skrika att hon hatar mig för att hon inte får höjd månadspeng.

Jag vill inte, det räcker nu. Hon får inte växa mer.

Idag togs dock ännu ett stort steg mot hennes vuxenhet.

Igår hälsade jag nämligen på Amanda och kollade Olles underbara nya rum (och barnen var riktigt snälla mot varandra, i deras mått mätt, om någon undrar..), och då han sover i vanlig säng, ville ju inte vi vara sämre.

Så idag åkte vi alltså till ikea för att köpa skyddsbräda till sängen, medan spjälsängen åkte ner i källarförrådet.. Det blev precis en sån fars man kan tänka sig med ett otåligt barn, söndag, och två stressade föräldrar som försent inser att dom glömt både snacks och vatten till det otåliga barnet. It was great.

Uttråkat barn och halvdöd pappa

Så här ligger hon nu alltså. I vanlig säng..


Enda fördelen är förstås att Lia äntligen har lite utrymme i sitt rum, när inte en spjälsäng tar upp det mesta av golvytan. Vi passade även på att ändra lite smådetaljer, så rummet gick från det här..

Jaha, jag trodde den här bilden visade även spjälsängen så ni skulle förstå hur trångt det var, men jag måste ha tagit bort den för fototillfället. Vilket antiklimax.

Till det här.

Nåja, man ser iallafall att jag skaffat en bättre kamera. (och eftersom jag redan hunnit få en hat-kommentar om att taklampan faktiskt är tänd på den här bilden, så vill jag försvara mig med att jag ÄNDÅ tycker det syns att jag har en bättre kamera. Sådetså)

Själv sitter jag mest här och försöker acceptera att Lia inte är såhär längre..


Buu. Jag vill dö. Godnatt.

5 kommentarer:

Amanda sa...

Så himla fint! Lampan tänd, lampan släckt. ;)

Alltså Jennie, du har verkligen uppnått nya blondinhöjder på sistone! (eller var det jag som var korkad de senaste gångerna, hur var det nu?)

men hallå, kolla in lilla räkan liksom, har hon varit sådär liten? och tänk om vi har en sån där liten snart igen... åh...

Jempa sa...

Jo jag vet att lampan är tänd och släckt, men jag tycker det syns ändå.. Skrev mest så för att vara vitsig :)

Buuu för dig! :D

Amanda sa...

neeeeeej du missförstod mig! jag tyckte du var jätterolig bara! helt fantastiskt att lägga upp två identiska bilder, varav den ena inte alls illustrerar det du hade tänkt visa. åh, du är så bra. :)

Jempa sa...

Haha, ok då förstår jag.. Då var jag blond IGEN!

Herregud.. :D

肉羹麵Tom sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色