måndag 22 mars 2010

Lite om min unge


Jag har alltid tyckt ungar som utövar äganderätt om sina föräldrar och blir svartsjuka om mamman eller pappan bryr sig om nån annan unge, är rätt jobbiga.

Men som sagt, saker och ting förändras.

I helgen gick vi en sväng till lekhörnan i Solna centrum, och när jag satt där och kollade tog en liten kille tag i min arm för att hålla balansen.

Lia skyndade fram, hötte med fingret åt parveln, och förklarade vänligt men bestämt att 'Nääj! Djibadu bliboblado MAMA', vilket jag tror betydde något i stil med 'Hörru kisen. Håll tassarna borta från min mamma!'

Jag riktigt jäste av stolthet och gav honom en överlägsen blick som han inte kunde missförstå. Det var läge för honom att dra vidare.

Vi gillar varandra

Men idag när Rookiemom och det lilla gula barnet kom och hälsade på, visade hon sig istället från sin generösa sida, och började inte grina för att hon fick sällskap i jacuzzin, utan lät till och med polarn låna både badleksaker och badkläder med slagfärdiga budskap..


Eller har jag satt dit badkläderna i efterhand? Jag är så skillad nuförtiden så ingen ser skillnaden.

Nä nu tappade jag tråden. Det jag försöker säga är alltså att hon är bäst.

Ja. Bäst.

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

haha.
jag har samma påslakanset som er.
från ikea, rosa påslakan med massa hjärtan på. köpte det där borta i staterna för jag hade typ inget ordentligt påslakanset där, det är ju så konstigt med bäddning där borta =/

undrar bara om det är hål där uppe-på i påslakanet. du vet där i hörnen som man kör in armarna för att kunna ta i täcket. det är det inte på mitt (och ett annat jag köpte där borta). vill bara veta om det är så på dem, eller om det är ett usa-påfund.

Jempa sa...

Nej, det är inga hål! Jättekonstigt, och försvårar bäddningen.. :(

Slackermorsa sa...

Åååå, ser du minen på det lilla gula barnet. Jag tror hon är avis för att hon minsann inte fick någon volang på sin baddräkt [det var nog därför hon blev så sur på slutet...]

Västgötskan sa...

För ett tränat öga kan man se skillnaden på påklätt och påklätt i efterhand. Men jag lovar, jag ska inte avslöja nåt... ;-)

Amanda sa...

HAHAHAHA! Wow, sjuka mad skills! Jag såg faktiskt inte att det var ritat först, alltså på riktigt.

Åh Jennie, du är så bra!