måndag 31 maj 2010

Apropå mammafunderingar..


..så har vi nog fattat ett beslut härhemma.

Vi kan fortfarande ändra oss, men vi nog känt att det blir bäst att vänta ett år med att skaffa ett syskon till Lia, med tanke på den kommande flytten och lite andra omständigheter.

Måste hon vänta ett år? Kanske nån tänker. Räcker det inte med ett halvår? Men nej, om allt går som det ska så vill jag ha vårbarn, för på så sätt hinner jag med två somrar i grekland under mammaledigheten.

Så om vi gör på det sättet blir det fyra års åldersskillnad vilket var lite mer än vad jag först tänkte, då jag vill att dom ska kunna leka bra tillsammans. Men flerbarnsföräldrar har låtit mig förstå att det har inte så mycket med åldern att göra, utan mer personligheten.

Så, en liten uppmaning till mina vänner som också tänkt skaffa en till.. Vänta ni också så gör vi lite barn nästa år istället. Jag hade nämligen sån fantastisk tur sist med flera kompisar som var mammalediga samtidigt, och jag vill ha det så igen. För ni vet att jag aldrig kan bli kompis med random mammor sådär runt sandlådan. Jag klarar helt enkelt inte att tvångsprata på det där sättet, och det vet ni.. Så ställ upp nu så jag inte blir ensam nästa gång. Tack på förhand.

Idag käkade jag förresten lite rött päron igen..


Inga konstigheter med det. Jag äter såna nästan varje dag nuförtiden.. (Jag vet att iallafall några av er blir impade.)

1 kommentar:

stina sa...

Du vet att jag är totalt hänförd av det.