söndag 16 maj 2010

Helium Hell


Idag bestämde vi oss för att käka lunch på Friday´s vid Kungsträdgården.

En pappa och hans tillsynes normala barn.

Allt flöt på bra, tills jag fick för mig att be om en ballong när vi skulle gå därifrån.

Jag hatar ju som bekant ballonger nästan mer än Hitler, men ungen är kär, så vad gör man inte.

Det här var ingen vanlig ballong utan en med helium. Vilket inte spelade någon roll så länge vi var utomhus och den ändå måste hållas i, och vi beslutade oss för att försöka ta lite fina bilder vid de blommande träden i Kungsan. Simon först..

Simon och hans ballongbarn ute och går. Notera dock de fina blommande träden.


Sen jag..

Här syns barnet bättre. Notera dock den totala avsaknaden av fina blommande träd - som var hela poängen med att bilderna togs - tack vare en värdelös fotograf som kommer att åka på stryk en dag.


Det var när vi satte oss i bilen problemen började. Så länge hon höll i ballongen gick allt bra, men råkade hon släppa den så den åkte upp i taket blev hon helt vansinnig.

Kan ni inte nästan höra ilskeskriket? Mina öron ringer fortfarande..


Frustration

När vi kom hem blev det sånt drama så jag kunde inte en skratta åt det längre. Än mindre fotografera. Lia blev så fruktansvärt arg på denna ballong som vägrade ligga kvar på golvet, så hon höll på att svimma och kräkas lite av ilska.

Det slutade med att jag fick släppa ut den i det fria och blåste snabbt upp en vanlig ballong som blivit över från kalaset.

Ointressant

Det har dock förblivit orörd hela kvällen, Lia verkar ganska traumatiserad och får ibland ur sig ett sorgset 'balloni..'

Så det jag försöker säga är att om ni ser en röd Fridays-ballong glida förbi, låt den löpa. Den ställer bara till problem.

Och ballonger är jävulens påfund.

Inga kommentarer: