måndag 17 maj 2010

Nonsens


De senaste dagarna har fått mig att fundera på små oviktiga saker, som ändå bör nämnas.

Först och främst har vi de där bara benen jag nämnde på picnicen i VInterviken.

Kolla dom där knäna. Helt mjuka, lena och oförstörda. Och jag vill behålla dom så.

Men när Lia sprang omkring där på grusvägen så slog det mig att dom är helt oskyddade när hon ramlar, och hon kan få hemska blodiga grusfyllda skrubbsår.

Detta gjorde mig vettskrämd, så idag gick jag och köpte plåster och sårrengöringsvätska som en ansvarsfull mamma.

Jag känner mig dock ännu inte trygg. Finns det inga mini-rustningar man kan köpa? Eller iallafall ett par järn-byxor?

Efter apoteket skaffade jag mig även några white trash-poäng genom att introducera den bärbara dvd;n i vagnen när jag skulle till ICA.

Barn som lika gärna skulle kunna heta Raven..

Men hur fel det än kändes, så var det längesen det gick så enkelt och smärtfritt att handla. Jag kommer att göra om det.


Sist men inte minst fick vårt besök till Naturhistoriska mig att äntligen komma på den slutliga idén hur jag ska bli rik. Det här är den bästa, säkraste idén jag fått.


Jag förflyttar mig bara några hundratusen år tillbaka i tiden, och öppnar en vaxningssalong!

Efterfrågan skulle bli enorm, och jag är utbildad Spa-terapeut.

Egentligen ska man väl kanske vara hudterapeut, men jag tror att på den tiden kommer dom inte bry sig om mina diplom, dom kommer bara bli sjukt glada över att äntligen få känna sig lite kvinnliga, och det enda jag behöver är lite vax, handdukar och andra småprylar. Och en tidsmaskin såklart. Men det ska väl inte vara så jävla svårt att fixa.

Hurra, jag kommer bli hyllad som en gud! Och rik! (Och är det någon plastikkirurg som vill haka på, så tror jag även det kommer att bli en lönsam affär..)

/Jempa - Not just a pretty face.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Jag vet inte om det skulle bli någon förbättring om man såg massa helsläta förfäder på savannerna (eller ja, skogarna kanske)... :-O

Lösningen till Lia: Knäskydd!! ;-)

Amanda sa...

åh guuuud vad hatad du skulle bli av Lady D för det här inlägget, hahaha! (och lite även av mig som försöker låtsas som att varulvshårbeklädda kroppar är heeeelt naturligt fastän allt egentligen bara handlar om att jag drömmer om att gå på laserbehandling och bli helt - nästan - hårfri. men inte vågar. eller har råd. hejdåvärldenslängstainomparentes!)

A sa...

Jag kan haka på och kränga kläder till den nyvaxade (inte för att jag har diplom i att sälja kläder, men man vill ju tjäna pengar). De lär ju frysa när pälsen åker av. :D

ps. Ordet nedanför i ordverifieringen: "runchi".
Kul ord! Lite småsnuskigt, på något vis, fast det inte betyder något (antar jag). :D

A sa...

"den nyvaxade"???
Skulle vara "DE nyvaxade".
Måste ju vara fler än en som vill bli ren och len.

Anonym sa...

Ansvarsfull morsa - check. Jag köpte även sånadär plåsterstrippar som man kan dra ihop mindre jack med. Sen var det iofs jag som skar mig på brödkniven och som Hönspappan fick plåstra ihop, men de funkade! :)