lördag 29 maj 2010

Den här dagen


Då jag har jour den här helgen gick förmiddagen åt till arbete, sen drog vi till Vasaparken för att möta upp vänner med barn.

Men ett tropiskt regn (minus värmen) fick oss att istället söka oss till ett närliggande café som jag glömt namnet på, men det spelar ingen roll eftersom jag aldrig kommer att rekommendera det till någon.

Simon tar en powernap

Latte som temperaturmässigt låg närmare frappe.

Väl hemma mannekängade jag i klänningen mamma köpte till mig som ska bäras på bröllopet vi är bjudna till i Grekland i sommar.

Jag övade samtidigt på min Smize (le med ögonen) som Tyra Banks tjatar om i varje Top Model-avsnitt. Men jag såg mest ut som en kissnödig psykopat.

Smize - inte så lätt som man kan tro. (och tänk er nu mig i den här klänningen efter tre veckor i ett soligt grekland så blir det genast lite bättre.)

Och ni som känner mig kanske chockas av att se mig i halsband eftersom de enda smyckena jag nånsin bär är förlovnings/vigselringarna (och det bara för att jag måste), så ett halsband är verkligen helt wild and crazy för att vara mig. Men det ser fan för plottrigt ut och kvällen kommer nog sluta med att jag tar av det.


Eftersom den här helgen för mig tydligen går i filmens tecken gick jag för att hyra en då Simon ska ut på dåligheter.

Bara i Solna får man med jämna mellanrum passera polisspärrar, folkmassor, reklammontrar och en och annan huligan för att göra något så vardagligt som att hyra film.


Hurra för råsunda, men jag fick iallafall ett fint svettband för besväret.


Så nu ska jag alltså se 'Vägen' med Viggo Mortensen som jag har förstått är en riktig feelgoodfilm. Jag hoppas det iallafall eftersom jag som sagt är ensam.


(Och Stina: Det röda päronet var lite kompaktare och lenare. Alltså inte lika krispigt som ett grönt)

2 kommentarer:

Slackermorsa sa...

+1 som är ensam hemma. Fast jag har inte ens någon unge att 'skylla på'.

stina sa...

Tack för info!