måndag 3 maj 2010

Saker man kan göra när man vaknar upp med feber och halsmandlar stora som golfbollar och röda som körsbär.


Först ber man en liten fin bön till gud att ingen av de barn eller vuxna heller på den delen, som kalasade hos oss igår har blivit smittade, och alltså kommer att smyghata mig.

Sen ligger man i soffan, tycker synd om sig själv, kollar ett klipp från tv-bloggen med Steven Adler på Heroin. Detta leder såklart till youtube och i ungefär en timme går jag igenom gamla Axl Rose-klipp och blir kär på nytt.

Axl, du kommer alltid vara gud. Jag bryr mig inte om vad folk säger om att du är lite dumihuvet och ganska elak. Dom är bara avundsjuka.

Såhär vill jag minnas honom. Ung, het och iklädd 90-talskavaj i obestämbar färg. Alla killar som tog studenten runt den här tiden bar kostymer i antingen blekgrön eller just den här färgen. Men vad kallas den? Blekröd? Mörklaxrosa? Vad?

Att han numera ser ut som en finsk reaggaeartist är inget vi behöver fästa någon större vikt vid tycker jag. Vi glömmer det bara.

Om en stund börjar 'Will Hunting' på en av filmkanalerna, och eftersom jag förmodligen är den sista människan på jorden som inte har sett den, så tänkte jag ge den en chans.

Synd att jag mår skit, annars hade ju detta kunnat vara en riktigt behaglig dag.

8 kommentarer:

A sa...

Krya på dig! Och jag lovar att prova fiskröran. Om du lägger ut receptet igen, för jag är för lat för att leta efter det. :D

Elisabeth sa...

"finsk reaggaeartist"
hahahaha

Anders Jacobsson sa...

Bra mot icke bakteriell halsont:
Två flaskor Moet et Chandon Brut Imperial Champagne.
Om värken går över?
Nä.
Men du struntar i den och fnittrar mest.
:)

Potatishäxan sa...

Finsk reggaeartist var det ja! =) Jag undrar hur min gud Sebastian Bach från Skidrow ser ut idag. Fast Axl var ju min gud han med. Och Jon Bon Jovi. Fast han är ju snygg än. Krya på dig!

Västgötskan sa...

Vi har mycket annat gemensamt med tanke på vår ålder.
Men Axl Rose känns som "före" min tid...? Hm...

Jempa sa...

Potatishäxan: Sebastian ser typ precis likadan ut, fast äldre.

Västergötskan: Vi har dock några års skillnad, och Axl var en av mina första kärlekar efter Rob Lowe, så jag var bara 13-14 typ.. ;)

Amanda sa...

Men hallå! Anders Jacobsson! Vad är detta för ära som helt plötsligt glänser i din blogg Jennie? Åh. Avundsjukan!

Halsmandeloperation sa...

Usch, låter riktigt jobbigt..