lördag 22 maj 2010

Inte långsint..


Det tog två dagar, sen förlät jag Rosévinet. Jag menar, det är ju sommar. Då kan man inte gå omkring och tjura.

Hej kompis.

Igår var det uteserveringspremiär på söder, vilket en brokig skara bestående av tre göteborgare, och ett gäng stockholmsinflyttade från värmland, boden, gävle och västerås såklart firade genom att bli tonårsfulla och diskutera djupa ämnen som om man har en snyggare sida av ansiktet eller vem som faktiskt är mest kär i Edward Cullen.

Som ni ser längst till vänster var ILF;en med igen..


Undrar varför det manliga sällskapet valde att sätta sig just där?


Men vi MILF;ar fick inse att vi var outnumbered, för där satt två till.


Och där till vänster om mig satt ännu en, så vi var tre mot fyra. Slaget var förlorat. (Sara demonstrerar här för övrigt SIN bästa ansiktssida. Vi andra tittar imponerat på.)

Tack vare att det blev fler glas vin än jag hade tänkt orkade jag inte ligga så länge i solen idag som jag hade planerat. Skit.

Men vi får hoppas att smhi har fortsatt låta sin prao-elev bestämma vädret över hela helgen, eftersom dom visar gråa moln även för imorgon, precis som dom gjorde för idag.

Nu på eftermiddagen drar vi till Gävle, så ha en fin helg!

2 kommentarer:

Amanda sa...

jag borde alltid bli fotograferad genom ett vinglas! hälsningar /martyrtjejen som trivs jättebra med sina 8 nya trivselkilon sedan förra sommaren...

ps, kul att jag tittar på N med sån fantastisk vördnad på den andra bilden. det hade man ju inte trott. oj, slipped my mouth. ehrm, tangentbord.

Västgötskan sa...

Oavsett sällskap borde väl ingen kunna motstå en rose-älskande milf? Hi hi! :-D