söndag 2 maj 2010

Födelsedagsfest nr 2


Så var det klart för i år, nu har hon fyllt, kalasen är klara och jag kan slappna av.

Några av mina bästa med några av Lias bästa.

Det blev en mycket lyckad tillställning med sockerhöga barn som sprang runt och jagade ballonger, alla höll sams och Lia fick många fina presenter.

Dra på trissor. Till och med Olle och Lia fann äntligen varandra efter snart två års kivande, och drog iväg på äventyr tillsammans.

Jag gjorde även fiskedamms-premiär, och kände mig otroligt vuxen när jag satt där och kurade med mina påsar bakom ett skynke.

Stor koncentration på båda sidor av skynket.

Födelsedagsbarnet var den enda som inte alls fattade poängen med detta tilltag och tyckte bara det var allmänt värdelöst, men de andra verkade tycka det var kul iallafall.

Sur och motvillig fiskare som bara ville dra ner skynket och ta en påse direkt.

Tack alla ni som var med! (och av utrymmesskäl bjöd jag endast in barnfamiljer, så ingen känner sig bortglömd eller lesen.)

Vi avslutar med kanske den leskigaste presenten. Jag hade hintat till Amanda att Lia gillar Hello Kitty, och fick då - ett mycket välbehövligt - sandlåldeset, som jag inte kan besämma mig för vad den föreställer.. Är det Kitty själv som utvecklat monsterhänder och fötter, eller håller den stackars katten på att bli uppäten av ett odjur med stor gul mun? I vilket fall som helst verkar hon ropa på hjälp.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

lila-sandkaksfiguren är en kanin som heter My Melody (he jag älskar Sanrio och kan alla figurer, typ.)
Så vad som än händer så är det My Melody det handlar om.
Vatför jag nu vill upplysa om detta såhär klockan 4:15 denna sena natt/tidiga morgon.

Amanda sa...

hahaha alltså såhär i efterhand, när man ser monstret såhär i sin helhet så skäms jag nästan lite. ni måste ju ha undrat om jag är utvecklo på riktigt.

jag tänkte mest: hello kitty + sandlekar + skitläbbiga händer och fötter att göra sandkakor med = garanterat inte en chans att man blandar ihop grejerna med någon annan ohängd snattarunge. ;)

Jempa sa...

Elisabeth: Jag såg det idag! Att det faktiskt fanns ett till huvud som var den riktiga Kitty. Fel av mig.

Amanda: Den är briljant! Som sagt, inte en chans att jag blandar ihop den med någon annan, och jag har utan att tänka gått tomhänt till sandlådor flera gånger, i tro att det ska finnas en massa hinkar till förfogande i sann 4H-anda, men så är det ju inte riktigt.. Så Lia har slutit andras barns prylar och visst handgemäng har uppstått.