torsdag 7 oktober 2010

Dumpad i Dorotea

Dagen spenderades hos våra partners i norr. Jag och Cassandra somnade med öppna munnar och felböjda nackar på planet. Somnade om i taxin från Vilhelmina till Dorotea. Åt tårta och berömde. Somnade i taxin på väg tillbaka och sen en sista tupplur på planet till stockholm.

I Dorotea var det drag, som vanligt.

Jag är helt slut.

Jag hann även med en liten hjärtesorg.

I våras när jag var där ensam kördes jag nämligen hem i taxi av en av de anställdas son, som jobbar för taxibolaget.

En 22-årig liten glytt som jag skrattade glatt med hela vägen till flygplatsen, och som jag senare fick veta från hans mamma att han tyckte jag var lite av en puma. (Eller ja, hon använde orden 'söt och trevlig' men det låter ju inte så spännande.)

Hans mamma tänker uppenbarligen inte så mycket på att skydda sin sons heder, så hon deklarerade inför hela gruppen att han sagt att han hört att jag var där och tänkte se till att köra oss tillbaka.

Jag riktigt pös av stolthet. Nöjd över att ha min egen cougarhunter/taxichaufför lindad runt lillfingret och som uppenbarligen inte kunnat sluta tänka på mig på flera månader.

Och Simon fyller ju 31 på lördag och börjar bli för gammal för en äkta cougar. Kanske börjar det bli läge att byta ut honom mot en yngre variant?

Stolt cougar

Men döm av min besvikelse när taxin kom åkande och chauffören var en kvinna! Uppenbarligen brydde sig spolingen inte alls så mycket som hans mamma gav sken av.

Dumpad cougar

Nåväl, det är hans förlust, och det hade ändå aldrig funkat. Pojken visste ju inte ens skillnaden på en bostadsrätt och en hyresrätt.

3 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Själv inbillar jag mig att jag blir positivt särbehandlad av vår ena it-kille som är typ 22 för att han tycker att jag är en M.I.L.F. Men det är troligare att han tycker att jag är en virrig T.A.N.T. som ständigt fuckar upp sin dator.

Jempa sa...

Hahahahaha! :D

Västgötskan sa...

Ha ha! Tur att han hade ETT fel då... (Skillnaden på BR och HR kan vara nog så svår för en norrlänning). ;-)