torsdag 28 oktober 2010

Finsmakarn

Herregud vilken kulinarisk resa jag gjort idag.

Det började redan på lunchen där vi åt på mycket fin lunchrestaurang med bordsservering och kändisspotting. (Nåja, vi såg Peter Jidhe där en gång, för typ tre veckor sen.)

 Extrafin lunch
 
Konsulten blev så till sig så han trodde själv att han var en kändis..På kvällen var vi sen hembjudna till en gammal kollega, bästa Diego, där vi fick uppleva någon nytt och spännande. Vi gjorde vår egen pasta!

Nu skrattar några kanske, men för oss matlagningsimbeciller var detta mycket exotiskt.

 Simon extremknådar pastadegen


Sen var det dags att göra spagetti..


Även Lia fick prova och det måste ha varit ganska traumatiskt för henne att inse att all mat inte kommer direkt från kartonger.


Nöjd pastaätare

Herregud, min kropp är i chock utan sin dagliga dos av e-nummer, halvfabrikat och friterat. Imorgon får det bli Thai-buffe igen, så jag blir som folk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den där bilden får mig att tänka på en alldeles för sen kväll i Vårberg/Vårby/någonstans på röd linje utanför tullarna] när du låg i en soffa och försökte röka coolt.

Jempa sa...

Hahaha, oh the memories.. Senare den natten blev vi även väckta av D som inte kunde sova eftersom du låg bredvid och var så erotisch så han var tvungen att använda Gi;n som pyjamas :D

Potatishäxan sa...

Vilken lyxig matdag! Min mormor gjorde alltid egen pasta, mest för att det inte fanns någon i affärerna i kommunismens Polen =)

Vi måste pröjsa 500 spänn om vi skolkar från städningen. Och det är jag för snål för. Så jag hänger på krattan ett par timmar och hoppas på att de tycker jag är duktig som är ute med två barn. Fast de tycker de inte, de tycker jag är lat. Men det skiter jag i. Mitt hus är mitt, och jag bryr mig inte om det ligger löv på allmänningen.

Anonym sa...

Å, det hade jag förträngt. Jag har nog förträngt hela D [utom det megalånga telefonsvararmeddelandet] :D