fredag 29 oktober 2010

Officiellt tant

Tanken var att vi skulle gå och kolla Erik Hassle på Debaser ikväll, eftersom han och Simon jobbade ihop för ett par år sen, innan han blev tjendiz. Men då vi gjorde spagetti igår och jag ska på tjejmiddag imorgon, orkade jag inte. Jag orkade inte med en 'tredagars'


Så herr Hassle fick stryka på foten för Idol och ostbågar i soffan. ATP-poäng.Och apropå idol, visst går min profetia riktigt bra? Allt har stämt hittills. Olle och Elin gick vidare. Alice förstod att jag var henne på spåren och hoppade av. Mitt enda bakslag egentligen är ju att Linda åkte ut, men jag förstår såhär i efterhand att jag tolkade fel. Det är Linnéa som kommer tvåa efter Geir, inte Linda.
Ibland kan det vara svårt att se bokstäverna exakt förstår ni.. 

3 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Det är grymt när man inser att man slutat samla vuxenpoäng och gått över till ATP-poäng. Själv tackade jag nej till after work igår för att jag bara inte orkade och gick hem och la mig kl åtta. Ikväll har jag bakat kakor och ligger i sängen halv tio och läser GW Perssons första bok från 1978. För HELVETE människa. Imorgon ska jag röka. Och vara uppe sent. Vilken revolt.

Västgötskan sa...

Hellre Linnéa än Linda! :-)

Fyra nyanser av rosa sa...

Du låter som jag. Skulle ha gått ur igår, sköt upp det till idag. Kommer jag att gå ut ikväll?NÄ!


;-)