fredag 1 oktober 2010

Spånig

Nu ska jag ge mig på att förutse årets Idol-säsong. Here it goes:

Svettrings-Olle och Finn-Elin går vidare som Wildcards.

Elin åker ut nångån i mitten, avsnittet före Weises son. Henne hör man inte mycket mer ifrån, men Weises son ersätter Andreas i EMD då Andreas går på pappaledighet.

Olle däremot,  han blir topp 3 tillsammans med Geir och Linda.

Linda blir trea, för det är många som retar sig på att hon redan varit med i en musiksåpa, gett ut en skiva och varit lite småkänd.

Hon fortsätter dock i branschen, släpper en skiva till och blir en hyfsat erkänd artist, i svenska mått mätt, och ställer därefter upp i Wipeout där hon stukar vrister och talar ut om smärtan i Aftonbladet.

I finalen möts alltså Geir och Olle, som Geir vinner trots att även han var lite känd sen tidigare, men det skiter folk i eftersom dom tycker synd om honom då Andreas Carlsson inte kan sluta tjata om hur gammal han är.

Olle är glad ändå, eftersom han fått ett samtal från Hollywood med ett erbjudande att bli Jaquin Phoenix dubbelgångare, med fet månadslön och sjukförsäkring.

Geir släpper en skiva som sig bör, och får ljumma recensioner. Han fortsätter sen som trubadur där han dubblar sitt gage under ett år, men sen är allt tillbaka till det vanliga och han hamnar på Aftonbladets 'FIASKO'-lista över Idolvinnare.


Jag inbjuder er att avge er spådom i kommentarsfältet eller bloggar, så får vi se vem som kommer närmast. Vinnaren får en dvd med konstiga små barnfilmer från 70 och 80-talet.

Trevlig helg! 


Lite senare: Jag glömde visst Jay.. Han kommer fyra, eftersom han är lite för rockig för att nå ut till den breda massan. Men då man som rocker får noll cred efter att ha varit med i Idol, så blir slutar han som Sveriges största filmtrailer-speaker och säger saker som 'I år.. kommer ingenting att bli som förut.. Se Michael Nyqvist i en ny film av..' osv. 
Men det är ju inte fy skam.

6 kommentarer:

A sa...

Jag tänker inte ge mig på några gissningar. Inte efter din profetia. Jag känner nog att jag inte behöver titta mer - jag vet ju hur det går nu! :D

Apropå "Paranormal activity" så ska vi väl snart börja titta.
Och du ska veta att jag också är harig. Det kommer att bli min special; tummarna i öronen och kika i gliporna mellan fingrarna.

Potatishäxan sa...

Mycket intressant. Och jag som inte ens kollar idol. Vem är linda som varit med i en annan musiksåpa? Vilken såpa?

Västgötskan sa...

Va? Linnea då?? :-O

Hanna sa...

Och Minnah? Har du inte glömt flera stycken? Hur spåru ijenklen?

Man hoppas ju nästan att det är Geir, Linnea och Minnah som står i finalen. Eller jag hoppas. Eller/och Weise. Eller fan, jag vet inte. Det finns fan inga direkt bra i år alls. Jag tror att jag lägger ner Idol helt och hållet.

Jempa sa...

Potatishäxan: Linda Varg (fd Eriksson) var med i.. Popstars kanske det hette, och gruppen hette Supernatural. Det har stått en massa om det där i tidningarna de senaste dagarna..

Potatishäxan sa...

Känns bekant. Men jag har helt missat skriverierna. Kanske för att jag bara läser Helsingborgs dagblad...