söndag 17 oktober 2010

Två öppna brev

1. Snälla Aftonbladet, kan ni inte ha en avdelning med namnet 'Känsliga Rummet' eller liknande, där man får klicka in sig om man vill läsa extremjobbiga artiklar. Min porösa mammma/djurvänssjäl klarar inte av att läsa om tvååringar med tarmvred som skickas hem från sjukhuset och valpar som sparkas ihjäl när de bara springer fram för att hälsa.

2. Du som sparkade ihjäl valpen. Brinn i helvetet.

5 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Jag pallar inte heller. Du som skickar hem en tvååring för att dö kan också brinna i helvetet. Läkare kan inte göra såna fel. Då ska de börja jobba med nåt annat.

Jempa sa...

Ja alltså egentligen borde läkaren få samma hälsning.. Men det enda jag känner är att läkaren var fruktansvärt klantig, men gjorde det ändå inte med flit, som valpsparkaren. Och läkaren mår nog riktigt dåligt just nu..

Helena sa...

Bra idé. Hade inga problem med sånt där förut, men nu - herregud! Sedan mars 2007 har det bara gått utför. En egen avdelning för sånt vill vi ha, absolut.

andriana sa...

hi, how are you?
do you like typography?

Västgötskan sa...

Det stod ju också att mannen hade uppfattat det som att den attackerade hans barn... Yeah, right! Sen när ATTACKERAR En 10 veckor gammal golden retriever-valp barn??? :-O