torsdag 10 juni 2010

Ännu senare..(och eftersom detta är fyllebloggande får ni ha överseende med eventuella stavfel)

Imorgon ska jag gå upp strax innan fem, eftersom vi måste ta bussen kl 6 till flygplatsen.

Då tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt och ta vara på att jag faktiskt har min sista natt på länge när jag har chansen att få sova flera timmar i sträck utan att bli väckt av en snyting på hakan eller en spark i ryggslutet.

Men när det serveras middag vid sjön omgiven av dessa berg (jag vet att det tjatas mycket om berg, och det kommer tyvärr att bli ännu värre när jag imorgon kommer att bjuda på en berg-bilds-fest ni aldrig sett maken till), alkoholen är gratis och det tänds brasor så man kan ta twilightbilder (även detta kommer ni får se imorgon) så går det ju inte att åka hem tidigt. Då åker man extrasent istället, och kan sova på bussen imorgon. Bra plan.

Idag gick gruppaktiviteterna av stapeln och jag klarade mig riktigt bra förutom att jag sprutade myggspray i ögonen, men det hade ju inget med tävlingarna att göra..

Som tur var har Schweiz extrem värdelösa meterologer, för deras förutspådda regn var helt galet fel och solen har strålat varje dag och det har typ varit varmare än grekland. Nu vill jag bo här.

(Västergötskan; Det såg bara kyligt ut för bilden av utsikten togs på kvällen. Gissa om det kommer att visas en morgonutsikt imorgon.. Och Sara, för att citera Mauro Scocco: Om du ändå va här..)

Godnatt!

4 kommentarer:

A sa...

Middag vid en sjö, gratis sprit, brasor, sol, värme...Nä, jag är inte avis! Jag är inte avis! Jag är inte avis! Jag är inte avis! Jag är inte avis!

Amanda sa...

Jag tänker skära mig lite i hälsenorna och dö nu. Hejdå.

Västgötskan sa...

Looking forward to it! :)

Anonym sa...

Det var magiskt, lite coolt att det kan vara magiskt på jobbet.
Tack för ditt sällskap hela veckan.

/Sabine