söndag 13 juni 2010

Halvsolig söndag


Dagen spenderades till stor del på Junibacken, där vi köade till sagotåget i säkert en halvtimme och sen fick stressa för att hinna kolla på allt annat innan stängningsdags.

Men det gick bra ändå, trots att jag inte kan låta bli att intensivt önska att vår ekonomi tillät en ledig vardag i veckan så man kan göra sånahär grejer utan att resten av Stockholm gör det exakt samtidigt..


Lia kollar in ett av husen


I nåt slags djungelrum som jag inte vet vad det har med Astrid Lindgren att göra..


Äntligen i Sagotåget. Den här bilden togs när allt var ljust och soligt, innan de mörka Ronja och bröderna Lejonhjärta historierna började skrämmas lite. Lia höll mig hårt i tröjan och jag höll mig tuff ända till Katla dök upp och även jag blev lite rädd. Drakjävel.


Klappa snel hest.


Sen tog vi en finfika runt vid strandvägen, och trots att bilden säkert är fin gav den mig ett nytt komplex som gör att jag inte kan se något annat... Jag har ju för fan ingen hals!


Detta får bli lösningen.


1 kommentar:

Amanda sa...

HAHAHAHA! Lägg aaaaaav! Det måste fan vara trickfotat, du ser INTE ut sådär! jag tror det är en taskig illusion bara, att jackan lägger sig på ett ofördelaktigt sätt där.

ps, fyfan vad stört att ni fick köa en halvtimme till sagotåget! de gånger vi har varit där så har vi kunnat knalla rakt in, det har varit helt tomt! och det ser ju för fan ut att vara kö redan inne i det första rummet, sinnessjukt!

men.. jag glömde ju säga att ni INTEINTEINTE skulle dra till junibacken nu under stockholm love week-grejen eller vad fan det heter. ALLA är ju här, alla turister i hela världen typ. Dålig dålig tajming.

I sommar drar vi dit, du och jag och barnen. Ja.