tisdag 8 juni 2010

Hej vackraste stället på jorden!


Vi har haft det lite jobbigt med Lia i några veckor.

Hon sover dåligt, drömmer mardrömmar, kommer in till vårt rum och ligger sen där och sprattlar, pillar i mitt hår och petar mig i öronen i timmar innan hon kommer till ro igen.

Detta gör såklart att jag och Simon är trötta, har svårt att hålla sams och är allmänt irriterade och skeptiska till det här med livet.

Nu sitter jag dock i en liten Schweitzisk by långt hemifrån och allt det jobbiga därhemma är bortglömt.

Men trots att jag såklart redan saknar dom, måste jag ändå säga att jag inte är direkt missnöjd över att få sova ensam på hotell tre nätter..

Interlaken. Så. Jävla. Vackert.


Nu tror jag nästan att jag ljuger själv, men det här är faktiskt utsikten från mitt hotellrum. Tack gud.

7 kommentarer:

Slackermorsa sa...

Have fun. Och sov så gott :)

Elisabeth sa...

jäklar va fint.

Potatishäxan sa...

Fantastiskt!!! Jag var i Schweiz en sommar när jag var fjortis och blev helt betagen. Vi var runt lite, men bodde i byn Klosters som var lika magisk som den du befinner dig i. Så fort barnen blir lite större ska det bli bilsemester till Schweiz och Österrike på sommaren. Ha kul!

Västgötskan sa...

Ser jättehärligt ut, men jag föredrar nog bilden i det tidigare inlägget. Det ser lite varmare ut... ;-)

A sa...

Låter ljuvligt! :)

stina sa...

Enjoy!

Hanna sa...

Alperna är det vackraste som finns! Jag är så glad att jag har spenderat varenda liten jävla sommar genom att bila runt i Europa och få ta del av allt det vackra runt omkring oss. Fota järnet, andas frisk luft, sov ut och drick så in i helvete med rosé (eller så kan du passa på att lära dig att gilla öl?!)!