fredag 18 juni 2010

Fredagslycka


Den här bilden beskriver allt.


Simon är på fest. Lia sover sött. Internet fungerar igen, intill den ligger en helt ny telefon som jag fick köpa för halva priset för att kartongen var lite trasig (Med touchscreen, wöhööö. Nu är jag inte helt Amish längre. Fast det är bara en Samsung, ingen iPhone.). Snygga fotbollsspelare och så lite vin såklart.

Imorgon blir det nog lite bröllopsfirande runt djurgården om vädret tillåter, eftersom min fina rojalistvän Amanda har fått mig riktigt pepp på detta.

Jag känner ju även viss samhörighet med brudparet eftersom vi hade sommarstuga i ockelbo och jag måste ha lekt med Daniel nån gång när jag var barn, plus att jag ofta har fått höra att jag är lik prinsessan Victoria.

Det var dock mer när jag var yngre, nu får jag oftare höra att jag liknar Sally Field. Kul att vara lik en gammal kärring.

Själv röstar jag dock fortfarande på Victoria (minus hakan). Men kolla bilderna och avgör själva..


Jag


Vickan


Sally

Känns som ett ganska självklart val.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

hahaha
nej du är mer lik Victoria

oumberligating sa...

Håller med Bettan, du är i såfall mer lik Vickan!
Snygga fotbollsspelare!!!!.....nu blir jag orolig, min fru säger ju att hon gillar fotboll!!!
Ha en fin Helg!
PS: Gissa vem jag är lik, Lagerbäck kallas jag på den arbetsplats där jag är nu...knappast någon snygg fotbollspelare och gubbe dessutom....okej, 46 pannor är jag så jag närmar mig väl Lagerbäck antingen jag vill eller inte.
Försökte hindra lite rynkbildning, lånade någon hudlotion ifrån min 17-åriga dotter i förrgår, nu har jag exem, men eftersom huden svullnade så blev den slät i allfall...skitsnyggt, nu är jag inte längre någon rynkig gubbdjävel utan en svullen och flammig gubbdjävel!
Ha en fin helg!
Kram ifrån Oumberlige peter!