söndag 6 juni 2010

Jempa vs huskåt grek, 2-47


Det där med hus alltså.. Det är ju mest skit.

Kolla bara. En stor trädgård att spela fotboll i. Asjobbigt, så blir man svettig också.


Vissa lekar såg nästan livsfarliga ut. Lia var mycket upprörd.


Sen det där fjantet med att sitta ute på altanen och dricka vin och grilla i solnedgången. Fett ovärt..

Och inte nog med det så hade grannarna en trädgård som var som ett paradis för Lia, och dom var såklart sådär sjukt trevliga och lät Lia både hoppa på stunsmattan och låna en sån där hopp-boll.Alla vet ju hur jobbigt det är med sånadär trevliga generösa grannar..Sen när det blev lite för kallt så skulle det såklart in och sittas vid brasan, testas olika drinkar och snacka.

Så jävla töntigt liksom.

Näe som sagt det där med hus, det är bara skit det..


(Fan)

3 kommentarer:

Jessica sa...

HUS, Jennie. HUS! Du kommer vara så glad sen när du bara kan släppa ut dina barn i trädgården och läsa en tidning i skuggan istället för att släpa dig ut till nån tråkig park och stekas sönder när solen speglar asfalten. Lita på mig.

Markus sa...

Jennie, allvarligt. Hus is the shit. Och det där med en massa arbete - jag snittar 1,5 h per vecka i husrelaterat arbete (gräsklipp, skotta etc). Och det motsvarar ungefär hälften av den tid jag la ner på att hitta parkeringsplats inne i stan på en vecka.

Men allvarligt, om ni är hemma i sommar när jag är ute och seglar får ni gärna låna huset och testa. :-)

Jenny sa...

Lägenhet lägenhet lägenhet. I markplan så har man sin trädårg, full med andra barn att leka med. Och så har man råd med något som inte kräver bil eller 40 minuters degande på pendeltåget innan man är i stan. Och man kan få nyproducerat, med inredning som man vill, till samma pris som ett i-renoveringsbehov radhus från 70-talet, i Rotebro (inget ont om Rotebro i övrigt).