söndag 15 februari 2009

Härligt härligt, men farligt farligt..

Ikväll var vi på middag hos några vänner, och några timmar innan såg jag mig i spegeln. Synen som mötte mig fick mig nästan att kräkas lite.

Ett blekt, glåmigt och trött ansikte stirrade tillbaka. Jag kände att inget smink i världen kunde göra något åt eländet, och bestämde mig för att begå en modern dödssynd. Sola solarium.

Sagt och gjort, jag tog mig iväg, stekte mig i 16 minuter, och redan på väg därifrån kände jag skillnaden. Styrkt av powernapen/ljusterapin i solariet såg jag mig åter i spegeln när jag kom hem. Och om jag får säga det själv, var det nästan en fräsching som tittade tillbaka.

Huden med ny frisk ton, tänderna såg vitare ut, ögonen klarare, håret blondare.

Hur kan något man mår så bra av vara så dåligt för en? Kom igen nu forskare, få fram lite nya rön som bevisar att lite solarium då och då faktiskt inte är så farligt som man först trodde.

Pliiiis...

4 kommentarer:

Västergötskan sa...

Dream on... ;-)

Mamma Melissa sa...

Fast dagens solarier sägs ju faktiskt vara "bra" i måttlig mängd... så en liten uppfräschning då och då skadar väl knappast...

Eh, hellre snygg och död än blek och levande är mitt nya motto;.) Ha ha..

Jempa sa...

Aha! Melissa, nu gillar jag dig ännu mera!

The Aunt sa...

http://www.mitti.se/Templates/Pages/Archive.aspx?storyID=05087620090217814051

Relax var ordet. Sover aldrig så bra som i ett solarium. Oslagbara powernaps som får en hålögd småbarnsmorsa att orka lite till.