lördag 7 februari 2009

Mmm..Marabou

Fler familjebesök väntar.

I eftermiddag kommer nämligen Simon äldsta syster med 2-årig dotter hit i några dagar, då hon inte ville vara ensam när hennes man drar till USA på affärsresa.

Hela Simons familj fullkomligt älskar svenskt godis, och särskilt då chokladen. Igår köpte jag alltså lite Polly, Kexchoklad och några Marabou chokladkakor att bjuda på.

En av chokladkakorna var min absoluta passion, Apelsin Krokant.

Jag visste att den låg där i kylen när jag kom hem. Simon var sen från jobbet och jag började snart bli lite småsugen på något att äta.

En rad kan ju inte skada, tänkte jag och öppnade kylen. För säkerhetsskull tog jag en bild på den, eftersom jag förmodligen redan där kände på mig att detta inte skulle hålla.Mycket riktigt. Bara ett par timmar senare såg den ut såhär..Sen tappade jag kontrollen helt och hållet, och den sista bilden togs för någon timme sen.Jag är iallafall lite stolt över att jag inte åt upp HELA igår, utan sparade lite tills idag. Men av detta kan jag ändå dra två slutsatser.

1. Det var otroligt korkat att köpa mitt absolut bästa godis som bjudgodis. Aldrig mer.

2. Jag tar uppenbarligen inte mitt nyårslöfte på särskilt stort allvar.

3 kommentarer:

Västergötskan sa...

1. Ja! Jag behåller alltid mina marabou mjölkchoklad gömde (i skåpet eller i min mage) när vi får gäster.

2. Samma här.... :-D

Fast jag är lite impad över att du lämnade 2 rader till dagen efter. Här ryker allt och det tar max 30 min. Ha ha!

Lena sa...

Åhh vad jag blir sugen på choklad. Men jag tål den inte OCH har hållt mitt nyårslöfte. Inget godis :-) Tänk vad jag är duktig... ;-)


Men jag har redan ätit säkert 6-7 semlor förstås........

Anonym sa...

enligt helt oberoende forskning (av mig) så har vetenskapen (dvs jag)kommit fram till att choklad förvaras allra bäst i magen.